Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament amb l’esportista paretà Miguel Luque que participa en els sisens Jocs Paralímpics

L’Ajuntament amb l’esportista paretà Miguel Luque que participa en els sisens Jocs Paralímpics

24/08/2021

S’estrenarà en la seva prova preferida, els 50 metres de braça, demà dimecres a les 10.25 hores, hora japonesa

L’esportista paretà, Miguel Luque, participarà demà dimecres, 25 d’agost, en els que seran els seus sisens Jocs Paralímpics. Després de Sydney, Atenes, Pequín, Londres i Rio en Miguel també estarà a Tòquio competint en tres modalitats de natació.

La primera prova, els 50 metres de braça i en la qual acumula més medalles, serà demà dimecres a les 10.25 h, hora local japonesa en la fase classificatòria. La final està prevista a les 18.39 h, per tant, aquí la podrem veure a les 11.39 h pel canal de televisió de Teledeporte.

El dissabte, 28 d’agost, en Luque nedarà a les 9.35 h en la classificatòria de 150 metres d’estils on buscarà un lloc a la final que serà a les 17.27 h, hora local japonesa, és a dir, a les 10.27 h en el nostre horari.

La darrera prova, els 50 metres d’esquena, serà el divendres 3 de setembre, a les 10 h en la fase classificatòria i la hipotètica final serà a les 18.34 h a Tòquio, 11.34 h a Parets.

Miguel Luque ja acumula sis medalles paralímpiques, dos ors a 50 metes de braça a Sydney i a Atenes, dos argents també en 50 metres de braça a Londres i Rio de Janeiro, i dos bronzes, un en 50 metres de braça a Pequín i l’altre en 4x50 metres d’estils a Atenes.

Podeu escoltar l’entrevista a l’esportista paralímpic paretà de l’emissora de ràdio local, RAP107FM, clicant aquest enllaç.

L’Ajuntament de Parets vol transmetre tot el suport i desitjar molta sort en totes les proves al nedador paretà que porta el nom del nostre municipi arreu del món.

Arxivat a: Esports
Miguel Luque en els seus sisens Jocs Paralímpics. Fotografia dels seus comptes de xarxes socials.