Portada > Actualitat > Notícies > El nedador paretà Miguel Luque aconsegueix la medalla d’argent en els 50 metres braça dels Jocs Paralímpics de Tòquio

El nedador paretà Miguel Luque aconsegueix la medalla d’argent en els 50 metres braça dels Jocs Paralímpics de Tòquio

25/08/2021

És la primera medalla d’aquests jocs que se sumen a les sis que ja figuraven en el seu palmarès

Aquest matí l’esportista paretà, Miguel Luque, ha aconseguit una nova medalla d’argent en els Jocs Paralímpics de Tòquio després de quedar en segona posició en la final de la prova preferida del nedador local, els 50 metres de braça, amb un temps de 49.08 segons.

La nova medalla d’argent se suma a les sis que ja figuraven en el seu palmarès: dos ors a 50 metes de braça a Sydney i a Atenes; dos argents també en 50 metres de braça a Londres i Rio de Janeiro; i dos bronzes, un en 50 metres de braça a Pequín i l’altre en 4x50 metres d’estils a Atenes.

Cal recordar que encara resten dues proves més pel nedador paretà. Una és la de 150 metres d’estils, que serà el pròxim dissabte 28 d’agost on buscarà un lloc a la final que serà a les 10.27 h en el nostre horari. La tercera i darrera prova serà el divendres 3 de setembre, amb els 50 metres d’esquena que, si aconsegueix classificar-se, nedarà a les 11.34 h també en el nostre horari.

La final ha sigut retransmesa en directe a l’emissora de ràdio local, RAP107FM, amb el locutor Carles Font.

L’Ajuntament de Parets vol felicitar el nedador paretà per la nova fita esportiva i desitjar molta sort en les proves restants d’aquests Jocs Paralímpics de Tòquio.

Arxivat a: Esports
Miguel Luque ha acabat la final en segona posició amb un temps de 49.08 segons
Miguel Luque instants abans d'entrar a la piscina juntament amb el seu entrenador Joan Serra