Portada > Actualitat > Notícies > Nova temporada d’espectacles a Parets

Nova temporada d’espectacles a Parets

27/08/2021

Les entrades i abonaments es podran adquirir a partir del 14 de setembre

Comença una nova temporada d’espectacles al Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès i ho fa amb El silenci dels telers, d’Anna Maria Ricart, que es representarà el diumenge 26 de setembre. L’obra mostra el paper de la dona a les colònies tèxtils catalanes i està inclosa en el marc dels actes de celebració del 141è aniversari de la Linera.

El diumenge, 3 d’octubre, serà el torn per una comèdia sobre com afrontem les dificultats a l’escola, a la vida, on sigui. Es tracta de Classe, d’Iseult Golden i David Horan. Dues setmanes més tard, el diumenge 17 d’octubre, Albert Cazes, Sylvia Rovira i Jorge A. Jasso portaran Una tarda d’òpera, un espectacle que recull les àries i duets més coneguts de l’òpera en la veu de tres cantants lírics juntament amb la Formació Orquestral Clàssica dels Amics de l’Òpera del Vallès Oriental.

Seguint amb els espectacles musicals, el diumenge 7 de novembre Parets acollirà l’estrena d’un espectacle únic: Concert 10è aniversari, a càrrec de Cordes del Món i el freestyler i escriptor, Blon. Es tracta d’un projecte musical nascut al municipi que incorpora l’antropologia als seus muntatges. L’actor Joan Carreras, sota la direcció de Gabriel Calderón, arribarà a Parets el diumenge, 21 de novembre, amb l’obra Història d’un senglar. Un espectacle que gira al voltant del poder, el desig i el ressentiment, i alhora proposa una reflexió sobre els límits de l’ambició humana. La dramaturga i directora paretana, Queralt Riera, presentarà Pruna, una obra crua i poètica que ens treu la bena dels ulls sobre els abusos infantils. L’espectacle, que es farà el diumenge 28 de novembre, està inclòs dins del Dia Mundial de la Prevenció Contra l’Abús Sexual Infantil.

El darrer espectacle de la temporada serà el diumenge, 19 de desembre, amb La motxilla de l’Ada, de Jordi Palet, una obra TRANSformadora i emocionant que ens parla de la valentia de l’Ada per mostrar la pròpia identitat.

Cicle Cafè Teatre

Pel que fa als espectacles d’humor dins el Cicle del Cafè Teatre, el primer espectacle serà el dissabte, 9 d’octubre, amb La Bíblia contada per Xavi Castillo, on el protagonista puja al púlpit per fer una interpretació molt personal i divertida de la història més contada del món. El dissabte, 13 de novembre, el Teatre Can Rajoler rebrà el divertit monòleg de l’inclassificable humorista Miguel Noguera amb l’espectacle Ultrashow. L’últim espectacle de Cafè Teatre serà el dissabte, 11 de desembre, amb l’obra La gran ofensa, una comèdia sobre els límits de l’humor que primer de tot vol fer riure i, alhora, pensar i reflexionar.

Arran de les mesures aprovades per fer front a la pandèmia de COVID-19 se suspenen els sopars de les sessions de Cafè Teatre a Parets d’aquest trimestre i es traslladen tots els espectacles al Teatre Can Rajoler. L’horari d’inici de les sessions serà a les 20.30 h.

Venda d’entrades i abonaments

La venda d’entrades i abonaments es farà a partir del 14 de setembre en línia a espectacles.parets.cat, al mateix teatre una hora abans de cada representació o, excepcionalment, a Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 h. Podeu veure els descomptes especials en el mateix web.

Carnet d’AMIC dels teatres de Parets

Amb el Carnet d’AMIC dels teatres de Parets podeu gaudir de diversos avantatges com tenir el mateix seient a tots els espectacles, també per aquells de Cafè Teatre, prioritat en l’adquisició d’entrades addicionals, invitacions a tots els actes públics que programi l’Ajuntament als teatres i rebre informació al domicili de les programacions dels teatres de Parets. El Carnet d’AMIC té un preu de 165 euros i només es pot adquirir a Can Rajoler.

Accés gratuït per als menors de 18 anys

Els joves residents a Parets que el 2021 compleixin 18 anys poden veure els espectacles gratis. Per gaudir de l'oferta només cal ensenyar el DNI.

Podeu consultar tota la programació a www.parets.cat i en el document adjunt.

Arxivat a: Cultura
El silenci dels telers encetarà la nova programació de teatre a Can Rajoler

Arxius adjunts