Portada > Actualitat > Notícies > Moltes novetats en la nova programació d’activitats per a la gent gran

Moltes novetats en la nova programació d’activitats per a la gent gran

03/09/2021

Les inscripcions per aquest darrer trimestre de l’any ja estan obertes

Els Casals de Gent Gran de Parets del Vallès ja han obert les inscripcions per als cursos, tallers i activitats d’aquest nou i darrer trimestre de l’any. El programa, que s’inicia aquest mes de setembre i finalitzarà el pròxim desembre, compta amb moltes novetats.

En els cursos d’activitat física i saludable destaca la presència de gimnàstica, al Casal de Ca n’Oms, els balls de country, a la Sala Basart Cooperativa, i el txikung, una pràctica de meditació en moviment, coordinació fluida de moviments lents, respiració profunda rítmica i un estat mental meditatiu i calmat. Aquesta última es realitzarà a la Masia de Can Jornet. A les novetats se li sumen les activitats ja tradicionals com el manteniment físic, el ioga, la petanca i la marxa nòrdica.

Aquest darrer trimestre també s’inclouen altres activitats com puntes de coixí i punt de mitja i ganxet, als casals de Sant Jordi i Ca n’Oms, respectivament. També, un taller de cuina al microones i es podrà ampliar la cultura digital amb el curs d’introducció a la informàtica i el ja tradicional d’alfabetització digital.

Pel que fa a les visites culturals, el divendres 22 d’octubre es durà a terme una visita guiada a La Marineta. La sortida serà a les 10 h des del Casal Ca n’Oms o també es podrà anar directament a les 11 h.

També, hi haurà dates assenyalades amb motiu de festes i celebracions. És el cas del dissabte 13 de novembre, amb el Teatre per la Marató; el darrer cap de setmana d’octubre se celebrarà la castanyada als tres casals de gent gran del municipi; el dissabte 27 de novembre, es viurà un espectacle de playback per la Marató; i el dissabte 18 de desembre, es farà el ball de l’aniversari del Casal Asoveen.

La programació la completen el taller de benestar socioemocional, els tallers de manualitats, de decoració i guarniments, grup cafè labors, patchwork, pintura a l’oli, taller de memòria, exercitem la ment, playback, teatre i el taller d’art visual amb l’Iris Paris, amb una nova hora els dilluns al Casal Sant Jordi.

Per a més informació i inscriure’s a qualsevol de les activitats contacteu amb els Casals Muncipals de Gent Gran o bé al 691 367 695. Les places són limitades.

La realització de totes les activitats estan condicionades a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19.

Arxivat a: Gent Gran
Gent gran

Arxius adjunts