El Futbol Sala Parets organitza les 12 Hores de Futbol Sala Femení

Dilluns, 6 de setembre de 2021 a les 00:00
El CN Caldes va guanyar la final davant el Sant Quirze FS per 2-0

Aquest dissabte, 4 de setembre, el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez va acollir el Torneig de 12 Hores de Futbol Sala Femení organitzat per l’entitat esportiva municipal, Futbol Sala Parets, i l’empresa Debama en una aposta per l’esport femení. Finalment, el CN Caldes va ser l’equip guanyador de la competició en imposar-se a la final davant el Sant Quirze FS per 2-0.

El torneig, disputat des de les nou del matí fins a les nou del vespre, estava format per vuit equips dividits en dos grups: FS Polinyà, MB Garriga, Sant Quirze FS, Terra Negra CE, CEFS Prosperitat i Vilamajor CFS. A més de l’equip guanyador, el CN Caldes, i l’equip organitzador, el Futbol Sala Parets.

L’equip paretà, entrenat per David de la Torre, es va estrenar amb victòria per 4-0 davant el FS Polinyà, va caure 0-1 davant el CN Caldes i en el darrer partit que decidia l’accés a les semifinals van caure davant l’Institut Manuel Blancafort de la Garriga per 0-2.

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, i el regidor d’Esports, Alejandro Villena, van presenciar la final del torneig i van fer entrega dels premis. L’alcalde de la vila donava molta importància a donar visibilitat a l’esport femení i reconeixia la gran tasca que fa el Futbol Sala Parets: “aquest torneig és un pas més en aquesta línia que ja van aportant des de fa temps. És bo pel poble i per l’esport femení”.

Podeu veure les fotografies de la jornada en el perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets a través d’aquest enllaç.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20