Portada > Actualitat > Notícies > Parets inaugurarà la remodelació de la plaça d'Espanya

Parets inaugurarà la remodelació de la plaça d'Espanya

07/09/2021

El diumenge 12 de setembre l'Ajuntament organitzarà una jornada explicativa i lúdica

L'Ajuntament de Parets presentarà les obres de reforma de la plaça d'Espanya el diumenge 12 de setembre a les 12 h. La jornada comptarà amb uns parlaments institucionals i amb la posterior visita oberta a les actuacions fetes a l'espai públic. També es podrà gaudir d'un espectacle infantil a càrrec de Jaume Barri. Totes les activitats programades seguiran les mesures de prevenció per la COVID-19.

Les obres han permès convertir la plaça en un espai més verd i accessible. D'entre les actuacions fetes en destaca la potenciació i recuperació d'arbrat, arbusts i flors autòctones així com la integració de la plaça a l'eix cívic de l'avinguda d'Espanya i la supressió de les barreres arquitectòniques.

La reforma, sorgida d'un procés de participació ciutadana previ, va iniciar-se a la primavera i va tenir una durada de catorze setmanes. Durant l'estiu els tècnics municipals han treballat perquè la vegetació arrelés. El pressupost de les obres ha estat de 376.095,35 euros (IVA exclòs) i l'execució ha anat a càrrec de l'empresa Tecnofirmes, SA.

Arxivat a: Urbanisme
Imatge renderitzada de la plaça Espanya

Arxius adjunts