Portada > Actualitat > Notícies > El servei d’Esports engega un nou programa d’activitat física per a persones amb fibromiàlgia

El servei d’Esports engega un nou programa d’activitat física per a persones amb fibromiàlgia

09/09/2021

Serà els divendres de 9 a 10 h des del mes d’octubre fins al mes de juny

L’Ajuntament de Parets ha creat el programa d’activitat física per a persones afectades amb fibromiàlgia a càrrec de la monitora del servei d’Esports, Dolors Cordomí, també especialitzada en activitats dirigides a pacients afectats amb aquesta malaltia.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana l’exercici físic per a persones afectades amb fibromiàlgia per millorar la seva qualitat de vida i l’estat d’ànim. Les activitats es duran a terme els divendres des del mes d’octubre fins al mes de juny, de 9 a 10 h, al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez per un preu de 12,25 euros cada trimestre.

La fibromiàlgia és una malaltia neurològica que causa dolor a tot el cos, entre altres símptomes. Es caracteritza essencialment per dolor muscular general, rigidesa i dolor a la palpació de determinats punts en masses musculars o zones d’inserció òssia dels tendons. Es tracta d’una malaltia crònica d’origen desconegut, que afecta sobretot a dones de mitjana edat. No presenta lesions aparents que puguin ser responsables de la simptomatologia i els resultats de les anàlisis clíniques i de les proves radiològiques són normals.

Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, avinguda Francesc Macià, s/n, de 9 a 20 h, trucar al 93 562 52 06, o bé escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Esports
La Dolors Cordomí serà la monitora del programa, especialitzada en activitats dirigides a pacients amb fibromiàlgia