Homenatge al president Lluís Companys amb motiu del 81è aniversari del seu afusellament

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 00:00
La commemoració tindrà lloc el divendres 15 d’octubre a les 18 h al parc La Linera

L’Ajuntament de Parets i la Taula de la Memòria Històrica de Parets del Vallès han organitzat, amb la col·laboració de l’entitat Niu d’Art Poètic, un acte amb motiu del 81è aniversari de l’afusellament al president Lluís Companys, el pròxim divendres, 15 d’octubre, a partir de les 18 h al parc La Linera.

L’acte, que es desenvoluparà davant de l’escultura en record de les víctimes i represaliats del règim franquista, inclou la lectura del manifest institucional seguit de diversos parlaments a càrrec de l’Albert Blasco, representant de la Taula de la Memòria Històrica de Parets del Vallès i el recital poètic a càrrec de la Ramona i la Gemma Arimon, de la mateixa entitat. A continuació, diversos representants del Niu d’Art Poètic també faran un recital.

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, i la vicealcaldessa, Casandra Garcia, duran a terme el parlament de cloenda amb acompanyament musical, durant tot l’acte d’homenatge, a càrrec del director de l’Escola de Música Municipal de Parets, Jordi Azagra.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20