Portada > Actualitat > Notícies > L’alcalde de Chillúevar i el tinent d’alcalde de Santo Tomé visiten Parets per assistir a l’acte d’homentage a Sergi Mingote

L’alcalde de Chillúevar i el tinent d’alcalde de Santo Tomé visiten Parets per assistir a l’acte d’homentage a Sergi Mingote

09/10/2021

La trobada ha servit també per restablir el vincle de l'agermanament entre les poblacions

José Luis Agea, alcalde de Chilluévar, i Jordi Reinoso, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Santo Tomé, han arribat aquest dissabte a Parets, acompanyats de membres d'ambdós ajuntaments per tal d'assistir a l'acte d'homenatge a Sergi Mingote, que tindrà lloc demà diumenge, a partir les 11 h, al parc del Sot d'en Barriques.

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, els ha rebut a l'Ajuntament, acompanyat per diferents càrrecs electes, on s'ha fet un intercanvi d'obsequis. A continuació s'han desplaçat amb la resta del consistori fins a les noves instal·lacions dels Serveis Municipals La Volta, per conèixer la nova comissaria i les dependències del Servei Local d'Ocupació.

El viatge ha servit també per programar noves trobades i restablir els vincles de l'agermanament entre les poblacions, donant-li un nou impuls.

Hermanados-Agermanats

El projecte Hermanados-Agermanats va néixer l'any 2013 durant el mandat de Sergi Mingote com a alcalde, que el va impulsar amb l'objectiu de facilitar i fomentar el contacte entre les persones de Chillúevar i Santo Tomé residents a Parets i, alhora, per difondre el coneixement de la seva i la nostra cultura. Gràcies al fenomen migratori dels anys 60 i 70, més de 600 persones procedents de la Sierra de Cazorla, a Jaén, van establir les seves vides al nostre municipi.

Arxivat a: Ajuntament
Visita alcalde de Chilluévar i tinent d'alcalde de Santo Tomé
Visita alcalde de Chilluévar i tinent d'alcalde de Santo Tomé
Visita alcalde de Chilluévar i tinent d'alcalde de Santo Tomé
Visita alcalde de Chilluévar i tinent d'alcalde de Santo Tomé
Visita alcalde de Chilluévar i tinent d'alcalde de Santo Tomé