Clou el FOTOGraphic Parets 2021

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 00:00
L’edició d’enguany ha servit per retre homenatge al desaparegut Sergi Mingote

L’Associació Fotogràfica Parets ha celebrat aquest passat cap de setmana la 8a edició del FOTOGraphic 2021, amb l’objectiu d’acostar les últimes tendències i tecnologies als aficionats de la fotografia.

En aquesta edició es va poder assistir a la taula rodona Evolució de la fotografia esportiva dins del context actual, a càrrec de Jordi Cortina, fotògraf d'esports d'El Periódico de Catalunya; Alberto Estevez, Cap de l'àrea i responsable de grans esdeveniments de l'Agència EFE a Espanya i Sud-amèrica i editor gràfic de la revista Parenka; i Enric Fontcoberta, fotoperiodista de l'Agència EFE.

Dissabte, 6 de novembre, a la Sala Cooperativa, es va fer una projecció i el lliurament de premis del I Concurs de fotografia d'estiu i una taula rodona sota el títol ‘Sergi Mingote. Un esportista multidisciplinari’ que va servir d’homenatge al desaparegut esportista i exalcalde de Parets. La ponència va anar a càrrec de l'escalador Agustin Abanades i el ciclista, i company de Mingote de ciclisme en tàndem, Joan Soto.

Diumenge es va poder participar en el III Concurs FOTOGraphicParets2021, que enguany ha girat al voltant de l'esport, i va comptar amb el suport del Club Patí Parets, l'Espai Taiji Chen de Parets i el Club d'esgrima Granollers.

Paral·lelament, i durant tot el cap de setmana, la plaça de la Vila va acollir les exposicions Gegants, de Jordi Cortina, i Un esportista multidisciplinari – Sergi Mingote.

Podeu visitar la galeria d’imatges del FOTOGraphic Parets 2021 al Flickr de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20