Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès formarà part del III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i l’Educació Viària (CIPSEVI)

Parets del Vallès formarà part del III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i l’Educació Viària (CIPSEVI)

10/11/2021

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Parets, Francesc de la Torre, ha estat convidat per participar a la taula rodona ‘Mobilitat segura i sostenible: Ciutat, Família i Escola’

Francesc de la Torre, regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Parets del Vallès, ha estat convidat per participar a la taula rodona ‘Mobilitat segura i sostenible: Ciutat, Família i Escola’, al III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i l’Educació Viària (CIPSEVI) que se celebrarà del 16 al 19 de novembre.

El Congrés es farà al Mercat Vell de Mollet del Vallès en format presencial i virtual i comptarà amb una setantena de ponents d’arreu del món que debatran i exposaran experiències sobre la prevenció, l’educació viària o l’atenció a les víctimes. El lema d’aquesta edició serà ‘Ciutats per a les persones’.

El regidor de la Torre ha comentat “l’orgull que suposa que Parets hagi estat seleccionat per explicar l’experiència que, des de fa anys, es du a terme al municipi en matèria de seguretat viària”. “El treball que es fa a les escoles sobre mobilitat, la nova normativa posada en marxa per la regulació de l'ús de patinets elèctrics, el projecte Parets ciutat 30 o la implementació de les noves tecnologies en el funcionament diari de la Policia Local, posen de manifest la bona feina que estem fent a Parets per garantir la seguretat de totes les paretanes i els paretans, i per augmentar la qualitat de vida de la ciutadania”, afegia.

El Congrés està organitzat per l’Associació Internacional de Professionals per la Seguretat Viària (AIPSEV). L’objectiu és l’intercanvi de coneixements en la prevenció, l’educació viària, els procediments de rescat i l’atenció a les víctimes i les seves famílies. Els eixos temàtics són Ciutats 30, Educació Viària: Ciutat, Família i Escola i Atenció a les víctimes: justícia, reparació i record.

 

Arxivat a: Ajuntament, Mobilitat, Seguretat
Educació viària a les escoles

Arxius adjunts