Portada > Actualitat > Notícies > L'alcalde de Parets assisteix a la prova d'un nou autobús d'hidrogen de Sagalés

L'alcalde de Parets assisteix a la prova d'un nou autobús d'hidrogen de Sagalés

15/11/2021

El nou model redueix la contaminació atmosfèrica i acústica

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha assistit a la presentació del nou autobús d’hidrogen de Sagalés. El vehicle, que ja es fabrica en sèrie, permet reduir la contaminació atmosfèrica, el soroll i les vibracions. A més, la recàrrega és molt més ràpida que la d'un vehicle elèctric.

El nou model de bus té un funcionament 90% elèctric amb els avantatges de l'hidrogen. L'acceleració i desacceleració són linials. Aquest any ja hi haurà una setantena de vehicles d'aquest tipus funcionant a Europa.

Juzgado ha afirmat que "Parets vol adaptar-se a l'ús de vehicles 0 emissions i que reuneixin tots els avantatges que comporten les energies del futur”. “La prova ha estat satisfactòria i prenem nota del nou model per millorar el nostre servei de transport públic municipal", ha afegit l’alcalde.

Arxivat a: Medi ambient, Mobilitat, Urbanisme, Via pública
Prova d'un nou autobús d'hidrogen de Sagalés
Prova d'un nou autobús d'hidrogen de Sagalés
Prova d'un nou autobús d'hidrogen de Sagalés
Prova d'un nou autobús d'hidrogen de Sagalés
Prova d'un nou autobús d'hidrogen de Sagalés
Prova d'un nou autobús d'hidrogen de Sagalés