Més de 400 participants en la passejada solidària de la Protectora de Parets

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 00:00
Hi va assistir gent de diverses poblacions de la comarca

El passat diumenge, 21 de novembre, es va dur a terme la 6a passejada solidària de l’Associació Protectora d’Animals de Parets del Vallès. El punt de sortida va ser a les 10 h al Pavelló Municipal d’Esports Joaquim Rodríguez.

Ben d’hora ja hi havia gent esperant per començar la passejada. La protectora de Parets és coneguda a tot el Vallès i molts participants d’altres municipis s’hi va voler sumar. La finalitat de l’activitat era recaptar diners pels animals de l’entitat.

La regidora de Benestar Animal, Laura Lozano, va parlar de l’acte, en unes declaracions a RAP107, i de la importància de col·laborar en aquestes fites: “l’associació protectora fa una molt bona tasca per l’Ajuntament i pel poble i necessiten que hi hagi una col·laboració, tots són voluntaris i participen dia a dia per intentar protegir i fer que els animals estiguin en bones condicions”.

El president de l’entitat, David Nocelo, va explicar a l’emissora que la protectora organitza aquestes passejades des de 2015: “la protectora necessita recursos per seguir fent la feina que fem i és una manera més de trobar-los”. A les xarxes de l’entitat van agrair la col·laboració de la Rostisseria Marlau, que va servir els entrepans de manera gratuïta, i de l’Agrobotiga La Paretense, que va obrir en diumenge per poder servir les begudes refrigerades. 

L’Ariadna, voluntària de la protectora, fa una valoració positiva per l’èxit de participació, amb més de 400 persones assistents. Va estar tan inesperat que la protectora va haver de crear tiquets de zero per als participants, ja que no tenien una previsió d’assistència tan alta.

El recorregut va començar al Pavelló Municipal, sortint cap al passeig fluvial fins a la Corefo. Des d’allà, el camí seguia l’avinguda de Catalunya fins al carrer de la Llibertat on es va canviar de direcció cap a Gallecs, passant per la Torre Malla, Can Riera i Can Serra. Finalment, els participants, van baixar pel carrer Major i la passejada va acabar al punt de partida, el pavelló. Al final del recorregut, la protectora tenia preparada una parada amb material de la protectora: samarretes, calendaris i loteria per vendre. Diversos particulars van fer donacions d’objectes o menjar per vendre, entre d’altres, espelmes, galetes i cupcakes per a gossos. Al final del matí, s’havia venut pràcticament tot.

Es va obsequiar a tots els participants un petit refrigeri, que va constar d’un refresc i un entrepà. Els gossos participants també van tenir a l’abast aigua i menjar.

Podeu trobar les imatges de la caminada al Flickr de l'Ajuntament de Parets. 

 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20