Portada > Actualitat > Notícies > Una vintena de joves participen en la Faktoria d’Idees

Una vintena de joves participen en la Faktoria d’Idees

22/11/2021

Durant el debat es van decidir properes activitats del Casal de Joves Cal Jardiner

El passat dissabte, 20 de novembre, es va dur a terme la Faktoria d’Idees, l’espai de debat jove, dintre de la programació de cursos i tallers del darrer trimestre al Casal de Joves Cal Jardiner. Amb aquest debat es dona veu als joves de Parets i perquè diguin la seva.

Durant l‘assemblea es va parlar del funcionament de Casal, les normes i propostes per a la millora de la gestió, i es van fer unes dinàmiques per fer propostes sobre futures activitats. Entre d’altres, es va votar una excursió per anar a Port Aventura i una sortida al Camp Nou. Respecte als cursos, es va proposar un taller per customitzar sabatilles, i, entre les activitats, es va parlar de fer un torneig de futbol sala.

La Faktoria té un pressupost propi i és un espai participatiu vinculant, on també es poden decidir activitats del municipi vinculades amb joves. Es fa cada trimestre, però aquesta és la primera assemblea que s’organitza després de la COVID-19. A partir d’aquesta edició, es tornarà a fer trimestralment.

Per a més informació sobre les activitats del Casal Cal Jardiner podeu trucar al 93 573 72 00, escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o presentar-vos presencialment al Casal de Joves, al carrer Montcau, s/n.

Arxivat a: Cultura, Educació, Joventut, Participació
Faktoria d'idees 2021