Portada > Actualitat > Notícies > Reunió del Consell de l’Esport Municipal amb les entitats

Reunió del Consell de l’Esport Municipal amb les entitats

14/12/2021

Es va dur a terme el passat dilluns, 13 de desembre

El passat dilluns, 13 de desembre, es va celebrar a la sala polivalent del Pavelló d’Esports la reunió del Consell de l’Esport de Parets del Vallès. A la reunió del consell van participar l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, el regidor d’esports, Alejandro Villena.

Entre els punts del dia, estava l’aprovació de l’acta de la darrera reunió, la justificació de les subvencions de l’any 2021, la retransmissió de competicions dintre de les instal·lacions esportives i les oficines de les entitats al pavelló.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va parlar de la reunió del consell: “és un acte que es va realitzant de tant en tant, es va aprofitar aquest per ser l’últim d’enguany. Es van parlar temes importants i cabdals com és per les entitats la gestió de les subvencions. També es van comentar les propostes del Govern actual dels pressupostos pel 2022, que es porten a ple aquest mes de desembre”. Una de les peticions de les entitats es durà a terme si s’aproven en el proper ple els pressupostos pel nou any, segons ens explica el mateix alcalde: “Una de les demandes de les entitats esportives és la manca de sales per assajar, i si nosaltres tirem endavant aquest compromís que tenim en el nostre pla d’actuació municipal, començarem a treballar en el tercer pavelló”.

El regidor d’Esports, Alejandro Villena, ens ha explicat el desenvolupament de la reunió: “entre altres coses, hem parlat de les subvencions del 2021 i els hi hem explicat detalladament què han de fet les entitats per justificar les subvencions. Després hem parlat de les retransmissions de les competicions de les entitats esportives. Fa poc es va aprovar un acord amb la UFEC per posar càmeres al pavelló i al camp de futbol per retransmetre els partits que es fan en aquestes instal·lacions”. Un altre dels punts del dia era les obres de les noves oficines: “hem parlat de les obres de les oficines de les entitats que es faran al pavelló, una demanda que hi ha des de fa molt de temps. Han d’acabar a finals de gener o principis de febrer”.

Arxivat a: Ajuntament, Esports, Participació
Consell Esportiu Municipal 2021