Portada > Actualitat > Notícies > Xerrada ‘Barça i Catalunya. Temps de Foscor’ a la seu de la Penya Blaugrana

Xerrada ‘Barça i Catalunya. Temps de Foscor’ a la seu de la Penya Blaugrana

15/12/2021

L’acte comptarà amb la presència de Xavier Gamper

Divendres, 17 de desembre a les 19.30 h, es portarà a terme la xerrada Barça i Catalunya. Temps de Foscor a la seu de la Penya Blaugrana Parets, a l'avinguda Lluís Companys, número 25.

Anirà a càrrec de Salva Torres i Frederic Porta, amb Aksana Vayevoda a la part tècnica. Els tertulians explicaran com van ser els anys de la Guerra Civil i la postguerra al Futbol Club Barcelona, que va renàixer de les seves cendres fins a formar el segon gran equip de la història del club: el Barça de les Cinc Copes. L’acte comptarà amb la presència de Xavier Gamper.

També es donarà a conèixer quins jugadors del Barça van participar en la Segona Guerra Mundial, quin directiu del Barça va ser un sanguinari torturador i es parlarà sobre un acte d'exorcisme que es va fer al camp del Barça durant aquells anys.

La xerrada és gratuïta i està oberta a tothom.

Arxivat a: Esports
Cartell de la xerrada de la penya blaugrana