Portada > Actualitat > Notícies > Recepció institucional al paretà Pau Garcia, campió del món de patinatge

Recepció institucional al paretà Pau Garcia, campió del món de patinatge

17/12/2021

El patinador va fer història al Campionat del Món d’Asunción

L’Ajuntament de Parets va organitzar el passat dijous, 16 de desembre, la recepció institucional al patinador paretà Pau Garcia. L’esportista va fer història al Campionat del Món d'Asunción, al Paraguai, en proclamar-se campió en el seu primer Mundial com a sènior i amb rècord de puntuació: 279,64 punts.

Durant la recepció, se li va fer entrega d’una placa amb el seu nom i un ram de flors. L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va fer un repàs de la carrera esportiva de Pau Garcia i dels seus èxits, recordant que “és el primer patinador català i espanyol de la història en guanyar el màxim guardó en categoria masculina”. Ha acabat el seu discurs amb una felicitació per part de tot l’equip de govern: “com a màxim representant del govern volem donar-te l’enhorabona, animar-te que continuïs amb els teus èxits i segueixis portant en nom de Parets arreu del món”.

La vicealcaldessa de Parets, Casandra Garcia, va destacar el rècord aconseguit pel patinador paretà: “és un orgull per al municipi poder comptar amb tu. El teu nom anirà en el llibre dels grans patinadors de la història i quina sort que qui sortirà en aquests llibres serà un paretà. Et vull felicitar, això és casa teva, i per part de tot el consistori tens tot el nostre suport, tens les portes obertes”.

El regidor d’Esports, Alejandro Villena, també el va voler felicitar: “et conec des de l’escola esportiva, i recordo perfectament quan feies primer de primària que et vaig tenir de pràctiques i sempre he seguit tot el que has fet. Està molt bé tot el que has aconseguit i espero que això només sigui una part del futur de la teva carrera esportiva”.

En Pau Garcia va agrair la recepció per part de l’ajuntament: “vull agrair a l’ajuntament aquest reconeixement. Per a tots els esportistes que ens dediquem dia a dia, tantes hores, tant de sacrifici, que et reconeguin i que el teu ajuntament et faci aquesta rebuda és un gran honor”.

El patinador paretà va fer història al Campionat del Món d'Asunción, al Paraguai, en proclamar-se campió en el seu primer Mundial com a sènior. Pau Garcia, que competeix amb l'Skating Cunit, en el programa curt va finalitzar en segon lloc, després d'una emocionant i espectacular batalla amb l'italià Luca Lucaroni. Però al programa llarg, Pau va demostrar que és el millor del món amb una segona meitat del concurs impecable amb punts molt atractius i complicats de fer, desplaçant del primer lloc del podi a Lucaroni, quatre vegades campió del món.

Amb el seu triomf, el paretà que ja havia estat dues vegades campió del món com a júnior (2018 i 2019), s'ha convertit en el primer patinador català i espanyol de la història en guanyar el màxim guardó en categoria masculina. Entrenat per Òscar Molins i Manel Vilarroya, Garcia ha guanyat el Campionat Mundial en un any en què també ha vençut al Campionat d'Europa, fa just un mes, i al Campionat d'Espanya.

Trobareu el vídeo de l'acte a tvparets.cat. 

 

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Recepció institucional Pau Garcia