Portada > Actualitat > Notícies > Una quarantena d’infants participen en el I Concurs de dibuix de la Penya Blaugrana Parets

Una quarantena d’infants participen en el I Concurs de dibuix de la Penya Blaugrana Parets

20/12/2021

Bruna Colí guanya el primer premi amb una il·lustració de la capitana del Barça, Alèxia Putellas, un referent femení en el món de l’esport

La Penya Blaugrana Parets va organitzar, els dies 5 i 6 de desembre durant la Fira de Nadal impulsada per l’Ajuntament de Parets, el I Concurs de dibuix, que sota el títol “Nadal i el Barça”, va comptar amb la participació de prop d’una quarantena de nens i nenes de fins a 12 anys.

La guanyadora d’aquesta primera edició ha estat la Bruna Colín, d’11 anys, amb un dibuix d’Alèxia Putellas, la capitana de l’equip femení de FC Barcelona recentment guardonada amb la Pilota d’Or.

El jurat, format per un membre de la junta de la Penya, el regidor d’Esports, Alejandro Villena, i una persona vinculada al món de l’educació, van atorgar els premis següents:

- Primer premi, Bruna Colín, d’11 anys, dues entrades per veure un partit del FC Barcelona (per determinar).

- Segon premi, Alma Álvarez, de 9 anys: una samarreta oficial del FC Barcelona.

- Tercer premi, Marcel Rafart, de 7 anys: una pilota oficial del FC Barcelona.

- Quart premi, Martina Rosset, de 8 anys: dues entrades per veure el museu del FC Barcelona.

A més, els representants del jurat van decidir atorgar dos accèssits a Arlet Casas, de 5 anys, i a Maria Angelica Ramon, de 9 anys.

El lliurament de premis es va fer el 17 de desembre, abans de la xerrada organitzada per l’entitat sota el títol Barça i Catalunya. La xerrada va anar a càrrec de Salva Torres i Frederic Porta, amb Aksana Vayevoda a la part tècnica, i va comptar amb la presència de Xavier Gamper. Els tertulians van explicar com van ser els anys de la Guerra Civil i la postguerra al Futbol Club Barcelona, que va renàixer de les cendres fins a formar el segon gran equip de la història del club: el Barça de les Cinc Copes.

Podeu trobar les imatges de l’acte al Flickr de l’ajuntament.

Arxivat a: Cultura, Esports
Xerrada 'Barça i Catalunya'