Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament contracta 35 persones del municipi a través de plans d’ocupació

L’Ajuntament contracta 35 persones del municipi a través de plans d’ocupació

10/01/2022

En aquesta edició es contractaran durant 6 mesos 35 persones del municipi en situació d’atur

Enguany, comença una nova edició dels Plans d’Ocupació Locals, amb la contractació de 35 persones de la vila que treballaran per l’ajuntament en els següents mesos. Les persones que han estat contractades per l’Ajuntament de Parets a través dels Plans d’Ocupació Locals començaran en el seu nou lloc de treball entre els mesos de gener i febrer.

Els contractes són de sis mesos de durada, amb possibilitat de pròrroga. A la present convocatòria s’han ofert places agrupades en nou perfils diferents: conserge, manteniment i neteja (1 plaça), conserge i atenció al públic (1), auxiliar de la llar i neteja (3), operari/a de neteja i vigilància de la via pública i parcs (15), operari/a de la brigada de manteniment (4), auxiliar administratiu/va polivalent (6), tècnic/a en jardineria i/o horts (1), monitor/a de reforç escolar (3), i mestre/a (1).

Els Plans d’Ocupació Locals tenen l’objectiu de facilitar la inserció laboral i millorar les competències professionals de les persones. Per aquest motiu, a més d’una experiència de treball, inclouen formació i acompanyament en la recerca activa de feina.

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
Plans d'ocupacio