Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets engega la 8a edició del projecte Estudi Assistit als centres escolars

L’Ajuntament de Parets engega la 8a edició del projecte Estudi Assistit als centres escolars

12/01/2022

La iniciativa té l’objectiu d’afavorir l’èxit escolar dels alumnes i promoure la contractació de persones en situació d’atur

L’Ajuntament de Parets ha inciat el projecte Estudi Assistit aquest segon trimestre del curs escolar. Cada any, l’Ajuntament compta amb quatre persones, contractades a través dels Plans d'Ocupació Locals, per donar suport als alumnes i als docents en els centres públics i concertats de primària i secundària del municipi.

El projecte, que enguany arriba a la vuitena edició, va dirigit especialment als infants i joves amb certes dificultats en l'aprenentatge, per tal que puguin millorar els seus resultats acadèmics. El Servei d’Educació, en coordinació amb les escoles i els instituts, contracta perfils amb la formació adequada per assistir als alumnes i docents en diferents tasques, en aquest cas, amb el cicle formatiu de grau superior en l'àmbit educatiu o amb el grau universitari en Educació.

Així, Estudi Assistit persegueix un doble objectiu: d’una banda, el projecte pretén afavorir l’èxit escolar i ajudar a l’alumnat a desenvolupar actituds positives per a l’aprenentatge i, d’altra banda, promou el desenvolupament professional de persones en situació d'atur, mitjançant l'adquisició de competències i d'experiència laboral.

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, explica que “el projecte és molt engrescador i les escoles el valoren positivament perquè poder comptar amb aquest suport extra que proporciona l'ajuntament les ajuda a poder dur a terme activitats personalitzades i, a més a més, permet una millor adaptació individual a les necessitats de l'alumnat”.

Arxivat a: Educació
La vicealdessa i regidora d'Educació, Casandra Garcia, amb els participants del projecte Estudi Assistit