Portada > Actualitat > Notícies > Nova temporada d’espectacles a Parets

Nova temporada d’espectacles a Parets

12/01/2022

Les entrades i abonaments es podran adquirir a partir del 13 de gener de 2022

Comença una nova temporada d’espectacles al Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès i ho fa el 22 de gener amb The Other Side que presentarà l’àlbum Animals. El grup puja de nou als escenaris amb un nou concert que gira al voltant de la interpretació íntegra del disc de Pink Floyd de l’any 1977. El 24 de gener l’actor Joan Pera tornarà amb la comèdia Master Chof, que gira al voltant del món culinari i s’inspira en el programa de televisió Master Chef. El 6 de febrer arribarà Els colors de Duke Ellington. L’artista Marcel Tomàs torna a sorprendre els teatres amb una nova aventura teatral i musical, compartida amb la big band del Girona Jazz Project. Paco Heredia & Friends tocaran el dia 20 de febrer en un espectacle especial on l’artista paretà fa un remake de tots els seus discos.

El 6 de març arriba Una Teràpia Integral. En Toni Roca fa més de deu anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa, però el mètode parteix d’una simple i estranya premissa: “Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix”. A finals de mes, el dia 20 de març, es posarà en escena l’obra Les dones de la meva vida, una obra musical que uneix, per primer cop, dues de les artistes més importants del moment: la coneguda cantant i actriu Elena Gadel i la líder de Las Migas, la guitarrista Marta Robles.

El 3 d’abril es representarà l’obra El pes d’un cos, on una filla ha de tenir cura del seu pare, que, després de patir un ictus, viu un procés de deteriorament físic i mental. El 24 d’abril, es presenta Espíritu, un espectacle teatral de Santi Rodríguez, que ve disposat a demostrar-nos que està bé riure quan tenim por, però que mai cal tindre-li por al riure. L’1 de maig, veurem què passaria si, un dia, de cop, comencéssim fer tot el que ens passa pel cap, amb l’obra Les irresponsables. El darrer espectacle de la temporada serà Womblues, on tres dones artistes uneixen les seves veus i respectius instruments per compartir les seves experiències. Es farà el 15 de maig.

Cicle Cafè Teatre

El primer acte serà el dissabte 12 de febrer amb el monòleg Tiempo al tiempo, amb Sara Escudero, on el riure és el mitjà, però també l’objectiu. El dissabte, 12 de març, es farà La màgia de Jandro, un espectacle en que en Jandro, un conegut còmic que ha sortit a El Hormiguero i que acaba d’arribar de Las Vegas, farà una actuació amb què han rigut estrelles de Hollywood com Will Smith, Tom Cruise, Russell Crowe o Tom Hanks. L’últim Cafè Teatre serà el dissabte, 7 de maig, amb Jordi Merca presentant Jo vaig sobreviure a l’EGB un show d’humor perfecte per a tots aquells que van viure l’època. 

Enguany, es recuperen els sopars amb barquetes de les sessions de Cafè Teatre a Parets oferts per la Comissió de Festes a la Sala Cooperativa. La programació pot variar en funció de l’evolució de la pandèmia. L’Ajuntament informarà puntualment de qualsevol canvi a través dels canals oficials.

Venda d’entrades i abonaments

La venda d’entrades i abonaments es farà a partir del 13 de gener en línia a espectacles.parets.cat, al mateix teatre una hora abans de cada representació i a Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 h i els dijous de 16 a 19 h. Podeu veure els descomptes especials en el mateix enllaç al web.

Carnet d’AMIC dels teatres de Parets

Amb el Carnet d’AMIC dels teatres de Parets podeu gaudir de diversos avantatges com tenir el mateix seient a tots els espectacles, també per aquells de Cafè Teatre, prioritat en l’adquisició d’entrades addicionals, invitacions a tots els actes públics que programi l’Ajuntament als teatres i rebre informació al domicili de les programacions dels teatres de Parets. El Carnet d’AMIC té un preu de 165 euros. Es pot adquirir a les oficines del Centre Cultural Can Rajoler, o en línia a espectacles.parets.cat.

Accés gratuït per als menors de 18 anys

Els joves residents a Parets que el 2022 compleixin 18 anys poden veure els espectacles al Teatre Can Rajoler gratis. Per gaudir de l'oferta només cal ensenyar el DNI.

Podeu consultar tota la programació a www.parets.cat i en el document adjunt.

Arxivat a: Cultura
Teatre Can Rajoler

Arxius adjunts