Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets presenta el primer torneig de FIFA 22

L'Ajuntament de Parets presenta el primer torneig de FIFA 22

13/01/2022

Els Gaming Days Parets se celebraran del 20 al 22 de gener i repartiran 300 euros en premis

Parets viurà el primer torneig FIFA 22 els dies 20, 21 i 22 de gener al Casal de Joves Cal Jardiner. L’Ajuntament organitza l’esdeveniment juntament amb l’empresa de digitalització esportiva eDojo. El torneig comptarà amb un format eliminatori dividit en dues fases: una fase en línia i una fase presencial.

La fase en línia es jugarà entre els dies 20 i 21 de gener i es disputaran dues primeres rondes, on els jugadors més hàbils podran aconseguir classificar-se per la fase presencial. La fase presencial es durà a terme el dissabte 22 de gener a partir de les 17 h al Casal Cal Jardiner. Durant la jornada es podran viure en directe les competicions dels octaus de final fins a la gran final. Els setze millors jugadors s’enfrontaran cara a cara per a decidir qui s’emporta el trofeu de campió i com es reparteix el prizepool de 300 euros en material gamer.

Les inscripcions per participar en la competició ja estan obertes i es poden formalitzar a través del web https://bit.ly/gamingdaysparets, on també hi trobareu més informació del torneig.

La regidora de Joventut, Maria Gorina, explica l’aposta de l’Ajuntament pels e-sports: “L’objectiu de la competició és fomentar activitats de gaming i d’entreteniment actuals pels més joves a través de videojocs i e-sports”. “Esperem una alta participació i que els joves puguin gaudir del torneig”, afegeix.

Arxivat a: Esports, Joventut
Gaming Days Parets