Portada > Actualitat > Notícies > Nova temporada d’espectacles familiars de Rialles Parets

Nova temporada d’espectacles familiars de Rialles Parets

14/01/2022

El primer de cinc espectacles serà durant la Festa Major d’Hivern

L’entitat Rialles Parets torna per oferir una nova temporada d’espectacles i activitats relacionades amb les arts escèniques per al públic familiar, infantil i juvenil. Les funcions es faran al Teatre Can Rajoler, a les 18 h, en diumenge.

El primer espectacle familiar serà el pròxim diumenge, 23 de gener, a càrrec de la companyia Circ Pistolet. L’obra En Companyia és un espectacle esbojarrat i divertit on queda palès que al circ, com a la vida, sempre és millor caminar acompanyats, i d’això no en tenim cap dubte. És per aquest motiu que tres artistes s’uneixen per capgirar-ho tot.

El diumenge, 13 de febrer, la companyia El Replà Produccions portarà l’espectacle Quan les nenes volen. Explica la història de l’Adriana, la Ximena, la Martina i els seus somnis. El Sr. Sivolspots  està construint ales per tal que puguin assolir-los. Però la banda del senyor Nohoaconseguirasmai els han omplert les butxaques de pedres perquè no puguin volar. Elles són tres, però podrien ser-ne deu, o cent, o una, o totes les nenes del planeta.

La companyia Markeliñe  portarà, el pròxim diumenge 13 de març, Chef Nature.En aquesta nova aventura, Chef Nature és un restaurant a l'aire lliure i amb horta pròpia. Els comensals deixaran de banda els seus dispositius mòbils, portàtils i tablets, per reconnectar amb la natura. El menú proposat serà màgic, sorprenent, terapèutic i molt divertit. I per a la seva elaboració, Markeliñe utilitzarà els ingredients habituals a la cuina: ritme, gestualitat i l'ús imaginatiu de diferents materials. Tot això amanit amb una mica de sal i bogeria. Bon Appétit!

Els diumenge, 10 d’abril, Una dent sota el coixí, de la companyia Poca Cosa Teatre, visitarà el Teatre Can Rajoler. La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta.

Lumiere, de la companyia Txema Mag, posarà el punt final als espectacles del trimestre el 8 de maig. Mai havia estat tan divertit haver d’esperar. Com si fos una pel·lícula de cine mut, el Txema Muñoz desitja que arribi el tren. Mentre no arriba, la seva imaginació anirà més enllà de l’estació on es troba. Una bombeta, una jaqueta i la seva motxilla el transportaran a un lloc màgic, entranyable i còmic.

Venda d’entrades

Les entrades es podran adquirir en dos paquets diferents: el paquet de cinc espectacles amb un preu de 25 euros per persona; o bé el paquet de tres espectacles amb un preu de 18 euros per persona. 

En el cas que es vulgui assistir a un espectacle en concret el preu seguirà sent el mateix que la temporada passada: 7 euros per persona i, en el cas de les famílies monoparentals i nombroses, seran 6 euros per entrada. Les persones que siguin sòcies de Rialles tindran l’entrada gratuïta. Les entrades es vendran a la taquilla del Teatre Can Rajoler una hora abans de l’inici de la funció o al web www.entrapolis.com si es vol reservar anticipadament.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Espectacle de Rialles Parets, Quan les nenes volen

Arxius adjunts