Ball de Gitanes Parets representarà a les Gitanes del Vallès durant el 34è Aplec Internacional de Cultura Catalana

Dilluns, 7 de febrer de 2022 a les 00:00
L’Aplec té com a objectiu donar a conèixer arreu d'Europa la cultura popular catalana

L’entitat paretana Ball de Gitanes Parets representarà a les Gitanes del Vallès al 34è Aplec Internacional de Cultura Catalana, organitzat per Adifolk. Adifolk és una associació que pretén potenciar i dinamitzar la cultura popular de Catalunya i també donar a conèixer el folklore d’altres indrets del món, mitjançant diferents intercanvis culturals.

El regidor de Cultura, Francesc de la Torre, “és una fantàstica notícia que demostra el nivell de cultura del nostre poble i és una referència, m’atreviria a dir que no només al Vallès, sinó arreu de Catalunya, del país. Felicitar-les, perquè sé que els hi feia molta il·lusió i n’havíem parlat. Parets estarà molt ben representada en aquesta trobada”.

L’Aplec té com a objectiu donar a conèixer arreu d'Europa la cultura popular catalana. Cada edició de l’Aplec Internacional acull una àmplia diversitat de tots els àmbits de la cultura popular. No és solament una mostra de cada disciplina, sinó que pretén barrejar tot el que poden oferir els grups per convertir els actes en espectacles de carrer. La clau de tot plegat és sumar elements tradicionals per a una dimensió de tradició viva, adaptada a la modernitat i en constant evolució.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:33