El Govern de Parets aprova el projecte de la piscina municipal descoberta

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 00:00
El projecte contempla una piscina per adults, una d’infantil, zona de descans i un edifici amb vestidors, bar i espais complementaris.

El passat 12 de maig, la Junta de Govern Local va aprovar el projecte bàsic i d'execució de les obres de la nova piscina municipal descoberta. El projecte d’obres ha estat redactat per l'empresa PÉREZ PIÑANA ARQUITECTES, SCP, amb un pressupost d’execució de 852.055 euros IVA exclòs.

La construcció contempla una piscina per adults de 25 metres per 10 metres i una infantil de 4 metres per 10 metres. Ambdues piscines tenen forma rectangular i en el cas de la piscina d’adults el vas disposa de rampa i escala que permeten l'ús de la piscina a les persones amb mobilitat reduïda.

El projecte redactat assoleix el nivell de qualitat arquitectònica propi d’un equipament de caràcter públic, amb la incorporació de criteris de funcionalitat, economia, manteniment, sostenibilitat i eficiència energètica en el disseny de la proposta.

El nou recinte s’ubicaria a la part posterior del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez Oliver, entre l’avinguda de Francesc Macià, l’avinguda de Catalunya i el passeig Fluvial. D’aquesta manera, la piscina estaria al costat de la llera del riu Tenes i, tot i que separada, quedaria integrada en un conjunt dedicat a l’esport i al lleure i, a la vegada, respectuós amb el medi ambient i l’entorn paisatgístic.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:34