Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el documental ‘Dhaulagiri, un dels darrers somnis del Sergi’ en homenatge a l’alpinista Sergi Mingote

Es presenta el documental ‘Dhaulagiri, un dels darrers somnis del Sergi’ en homenatge a l’alpinista Sergi Mingote

23/05/2022

L’estrena de la projecció es va fer el 20 de maig al teatre de Can Rajoler a càrrec de l’associació Centre Excursionista Parets, amb la col·laboració de la fundació esportiva ONAT Foundation i la productora del documental On Coach Comunication

Parets del Vallès va acollir, el 20 de maig, la presentació del documental titulat Dhaulagiri, un dels darrers somnis del Sergi (2022) en homenatge a l’exalcalde i alpinista paretà, Sergi Mingote. L’entrena de la projecció es va fer oberta a tothom al teatre de Can Rajoler a les 20 h del vespre.

El documental tracta sobre l'expedició que va fer Sergi Mingote al setè cim més alt del món, el Dhaulagiri (8.167 metres), l'octubre de 2019, dins la fita de fer en mil dies els 14 cims més alts del món. La projecció és una producció de la promotora On coach communication, realitzada per Albert Barceló i dirigida per Sara Chuang.

L’acte el va organitzar l’associació Centre Centre Excursionista Parets, amb la col·laboració de la fundació esportiva ONAT Foundation i la productora On Coach Comunication. Les fotos de la presentació es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments, Esports, Societat
Es presenta el documental ‘Dhaulagiri
Es presenta el documental ‘Dhaulagiri
Es presenta el documental ‘Dhaulagiri
Es presenta el documental ‘Dhaulagiri