Joan Pérez, cap de la Policia Local de Parets, participa en les Jornades On

Divendres, 27 de maig de 2022 a les 00:00
Enguany les jornades s’han centrat en el futur dels drons en l’àmbit de la seguretat

El cap de la Policía Local de Parets, Joan Pérez, ha participat aquesta setmana en les Jornades ON, organitzades per l’Ajuntament de Castelldefels, On Innovem i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb seu al municipi.

El cap de la Policia de Parets va participar en la taula rodona del passat dijous amb diferents cossos de la policia, com els de Sabadell i Tarragona. Els ponents van compartir vivències i experiències en matèria de seguretat d'un futur pròxim vinculat al sector dels drons.

Les jornades s’han dut a terme aquesta setmana al castell de Castelldefels. La UPC del municipi va preparar aquesta trobada sobre les noves tecnologies amb la utilització de drons, atès que la universitat està avançant molt amb el programa U-SPACE, sobre el futur proper, que es durà a terme a partir de la nova normativa europea sobre drons. La Policia Local de Parets, representada pel cap, Joan Pérez ha estat convidada a una taula rodona per parlar sobre l’experiència al nostre municipi, ja que Parets és pioner amb el tema de drons. En Joan Peréz, a més, és formador a la universitat en el tema i coordina la formació de pilots i drons en seguretat i emergència.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:34

Imatges