Rècord de participants i èxit absolut a la 8a edició del torneig Triple La Caixa Parets

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 00:00
La competició de bàsquet per a persones amb diversitat funcional va acollir equips de tota la península, el 4 i 5 de juny, al pavelló municipal Joaquim Rodríguez

La 8a edició del torneig de bàsquet Triple La Caixa Parets es va celebrar amb rècord de participants, acollint setze equips de tota la península, al pavelló municipal Joaquim Rodríguez de Parets del Vallès el 4 i 5 de juny. La competició està organitzada per l’Associació Triple de Parets i consisteix en un torneig de bàsquet per a persones amb diversitat funcional. El guanyador de l’edició d’enguany ha estat l’equip CE Màgics de Barcelona.

El regidor d’Esports de Parets, Alejandro Villena, destaca que “recuperar la celebració del torneig és una molt bona notícia pel municipi, així com ho és la importància de tenir un equip de la categoria de l’Associació Triple. En aquest sentit, volem posar en valor la feina que fa l’entitat perquè les persones amb diversitat funcional puguin practicar el bàsquet a Parets”.

La presidenta de l’Associació Triple, Cristina Araguz, explica que durant l’esdeveniment “hi va haver la presència de la mascota de l’associació Triple que s’ha creat, que va tenir molt d’èxit, i, a més, es va comptar amb la participació del CEM María Grever que va actuar a la final i a l’entrega de premis. En general, estem molt contents de la vuitena edició i de la gran participació per part de tots els equips”.

En total van participar-hi equips de tota la província, entre els quals: el Vila Montornés Specials; l’Acidh Barcelona; el CBT-Solc; el CE Màgics Barcelona; el FEM Mataró; l’Encert Barcelona; l’Andi Sabadell; el Club Pingüí Terrassa; el CE Llamps Barcelona; el Sedis Airam; i el Triple Parets. Així com, quatre equips de fora de Catalunya, com van ser: l’Hazsten Kirola, del País Basc; l’Asindown, de València; l’Asprona, de Castella i Lleó; i el Fedding Getafe, de Madrid.

Entre les activitats que es van realitzar durant l’esdeveniment hi va haver uns all-stars entre els participants barrejats per conferències i la participació de jugadors i jugadores de bàsquet professional que van actuar com a padrins de l’esdeveniment. A més, també es va fer un concurs de tir two ball per a tots els participants.

L'associació paretana Triple treballa en l'organització d'activitats complementàries per ajudar a persones amb necessitats educatives especials a desenvolupar les seves facultats i a adquirir competències a través del bàsquet. Les imatges de l’esdeveniment es poden consultar al Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:34

Imatges