El Consell de la Gent Gran de Parets celebra la segona sessió plenària a la Sala Basart de la Cooperativa

Dilluns, 20 de juny de 2022 a les 00:00
La sessió va tenir lloc el 17 de juny i és la primera del 2022

El Consell Municipal de la Gent Gran de Parets es va reunir el 17 de juny en la primera sessió plenària ordinària d’enguany i ha tingut lloc a la Sala Basart de la Cooperativa. Es va tractar de la segona sessió del consell i va consistit en els tres punts previstos a l’ordre del dia: l’aprovació de l’acte de l’últim plenari; el seguiment de les Comissions de Treball amb la Comissió de Treball d’activitats i per combatre la solitud i d’hàbits de vida saludable; i, finalment, el torn de precs i preguntes. 

La sessió ha comptat amb l’assistència dels representants de cada casal escollits a les eleccions de Consell Municipal de la Gent Gran; els ciutadans escollits per consens dels grups en el Consell Municipal de la Gent Gran; l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado; la regidora de Gent Gran, Maria Gorina; el regidor Francesc de la Torre; la regidora Gemma Garcia i representants dels grup polítics municipals.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va destacar que "fa un any que va començar a caminar el Consell Municipal de la Gent Gran, el Ple que acabem de celebrar és el segon i, durant aquest temps, el Consell ha celebrat diferents reunions de les comissions de treball i ha aportat moltes i interessants propostes. En aquest sentit, felicito el Consell i l’encoratjo a continuar treballant com fins ara".

El Consell de la Gent Gran és un òrgan consultiu de participació ciutadana que té per objectiu canalitzar la participació dels ciutadans majors de 65 anys de Parets. Es tracta d’un espai permanent de col·laboració per plantejar propostes i cercar mesures que millorin les condicions de la vida de les persones grans del municipi. En definitiva, és un espai per implicar la gent gran en la vida política, econòmica, cultural i social del municipi. L’òrgan es va constituir l’11 de maig del 2021 a la Sala Basart de la Cooperativa. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:34

Imatges