Portada > Actualitat > Notícies > Parets s’adhereix a l’ADF La Serralada per millorar la prevenció i la lluita contra els incendis forestals al municipi

Parets s’adhereix a l’ADF La Serralada per millorar la prevenció i la lluita contra els incendis forestals al municipi

23/06/2022

L’acord es va aprovar amb el suport de tots els grups polítics municipals en el Ple extraordinari del 21 de juny

L’Ajuntament de Parets passa a formar part, des d’ahir, de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) La Serralada per tal de millorar la prevenció i la lluita contra els incendis forestals al municipi. L’acord inicial d’adhesió es va formalitzar ahir per les votacions a favor de tots els grups polítics municipals en el Ple extraordinari del 21 de juny.

La regidora de Medi Ambient, Rosa Martí, va apuntar que “es tracta de sotmetre al Ple la proposta del Consorci de Gallecs per tal que tots els municipis que formen part del Consorci estiguin inclosos dins d’una ADF, ja que Parets no en té una ADF de pròpia per tenir una massa forestal petita. L’adhesió no suposa cap cost econòmic pel municipi i es fa per tal de cobrir el mapa d’incendis de la nostra zona”.  

Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
Imatge d'arxiu