Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Escolar Municipal de Parets es reuneix a l’Escola Pau Vila

El Consell Escolar Municipal de Parets es reuneix a l’Escola Pau Vila

01/07/2022

La sessió ordinària es va iniciar amb el sobrevingut urgent de la problemàtica de l’escola Can Vila

 El Consell Escolar Municipal de Parets del Vallès es va reunir ahir, 30 de juny, a l’Escola Municipal Pau Vila i va estar encapçalada per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia.  

La reunió va inciar-se amb el sobrevingut urgent de la problemàtica de l'escola Can Vila en la qual l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va donar tota la informació de la qual disposa el consistori respecte a la problemàtica i va manifestar conjuntament amb la regidora d'Educació, Casandra Garcia, la preocupació de l'equip de Govern perquè els alumnes no puguin començar el curs al setembre en el centre.

A més, durant la sessió ordinària es van tractar temes de l’ordre del dia com la matrícula del curs 2022-2023, on es va fer una menció especial en la gratuïtat infantil 2, destacant que tots els alumnes que s’han matriculat a les escoles bressol municipals han obtingut plaça; juntament amb el projecte de  l’institut escola, on es va explicar que l’empresa adjudicatària ja ha començat a treballar i durant les properes setmanes farà una visita a l’Escola Lluís Piquer per analitzar l’estructura de l’edifici i començar la redacció del projecte.

Per altra banda, també es va tractar la implementació del programa, el curs vinent, de la reutilització i socialització gratuïta dels llibres de text i projectes d'innovació educativa, on s’atorgaran 3.000 euros per grup de secundària i continuarà la subvenció de 2.000 euros per grup a primària. El darrer punt de l’ordre del dia va ser el projecte educatiu de centre de les escoles bressol municipals.

El Consell Escolar Municipal és un òrgan de consulta, assessorament i participació dels membres de la comunitat educativa del municipi en qüestions d’ensenyament i educació. En el consell hi estan representats la corporació municipal, el professorat, les mares i els pares d’alumnes, el personal d’administració i serveis de centres, i els directors i titulars de centres educatius. El plenari del Consell Escolar Municipal es reuneix en sessió ordinària tres cops a l’any.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Consell Municipal Escolar
Consell Municipal Escolar
Consell Municipal Escolar
Consell Municipal Escolar