Portada > Actualitat > Notícies > Seguretat

Seguretat

Opcions

Notícies per data

 1. Verònica Paredes
  16/05/2019
  La Policia Local de Parets ha nomenat el primer comandament femení en la trajectòria del cos, concretament una caporal. La fins ara agent Verònica Paredes, s’ocuparà de la unitat de ‘Proximitat i mediació’ desenvolupant tasques en mediació i seguiment de les víctimes d'accidents, incidents o conflictes, i interactuant amb els Serveis Socials i la unitat de Mossos d’Esquadra.
  Arxivat a: Seguretat
 2. Policia Local
  24/04/2019
  Aquest divendres, 26 d’abril, a partir de les 11 h, el Centre de Recursos Empresarials La Marineta acollirà les primeres proves de vol amb drons de vigilància de la Policia Local de Parets.
  Arxivat a: Seguretat
 3. La Marineta
  15/02/2019
  El Centre de Recursos empresarials La Marineta acollirà, el dimecres 27 de febrer, a partir de les 9.45 h, el primer taller de formació sobre intervencions policials davant d'incidents amb gossos, organitzat per la Policia Local de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Seguretat
 4. Xerrada policia local img
  04/01/2019
  Aquest mes de gener, la Policia Local de Parets reprèn les classes de mobilitat segura als centres educatius de Parets.
  Arxivat a: Seguretat
 5. Policia Local
  19/12/2018
  La Policia Local de Parets ha posat en marxa el dispositiu especial que du a terme cada any amb motiu de les festes de Nadal.
  Arxivat a: Seguretat
 6. Meses de seguretat
  28/06/2018
  Ahir dimecres, va tenir lloc la reunió regular de les Meses de Seguretat Ciudadana, integrades per Mossos d’Esquadra, Policia Local, Protecció Civil, representants polítics i representants de la ciutadania, durant la qual es van donar a conéixer les darreres dades en matèria de seguretat. Segons l’informe, que abasta de l’1 de juny de 2017 fins al 31 de maig d’aquest any, la major part dels delictes contra les persones, contra el patrimoni i els robatoris amb força a Parets han disminuit considerablement.
  Arxivat a: Seguretat
 7. Noves eines en l’ús de les armes de foc a les Policies Locals
  28/06/2018
  El pròxim dimarts 3 de juliol, a partir de les 9 h, la sala Bassart de la Cooperativa acollirà la jornada ‘Noves eines en l’ús de les armes de foc a les Policies Locals’, organitzada per l’Associació de Caps i Comandaments de Cossos de Seguretat Local del Vallès Oriental i Occidental (ACCCSVO2), amb el suport de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC) i l’Ajuntament de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Seguretat
 8. Càmeres cotxe policia
  18/06/2018
  Avui, 18 de juny, ha tingut lloc, per part de l'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, de la regidora de Seguretat Ciutadana, Cultura, Consum, Comerç, Habitatge i Medi Ambient, Àfrica Martínez, i de l'Inspector en Cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, la presentació de les noves càmeres de seguretat dels agents i del vehicle de la Policia Local.
  Arxivat a: Seguretat
 9. Policia Local
  13/06/2018
  El pròxim dilluns 18 de juny, a les 13 h, tindrà lloc, davant de la comissaria de la Policia Local de Parets del Vallès, avinguda de Lluís Companys 19, la presentació de les noves càmeres dels agents i del vehicle de la Policia Local.
  Arxivat a: Seguretat
 10. Condecoració Joan Pérez
  06/06/2018
  A finals del mes de maig, la ciutat de Vic va acollir el Congrés anual de l'Associació de Caps i Comandaments de les Policies Locals de Catalunya (ACCPOLC). Durant la jornada, a la qual van assistir més de 160 convidats, es va fer un reconeixement als comandaments de diferents cossos policials de Catalunya, entre els quals es trobava l'inspector en cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez Arteaga, que va rebre la Condecoració al Mèrit Professional.
  Arxivat a: Seguretat
Anterior Pàgina 2 de 10 Següent