Portada > Actualitat > Notícies > Urbanisme i Habitatge

Urbanisme i Habitatge

Opcions

Notícies per data

 1. Presentació del PAM
  05/04/2016
  Aquest dijous, 7 d’abril, a les a les 19 h, a la Sala Basart Cooperativa, tindrà lloc la presentació a la ciutadania el Pla d’Actuació Municipal (PAM), el document que defineix els objectius, estratègies i projectes que l’Ajuntament de Parets del Vallès desenvoluparà fins a l’any 2019.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Participació, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme i Habitatge, Via pública
 2. Obres av Espanya fase 2 img
  02/03/2016
  L’actuació vol donar resposta a les demandes veïnals i potenciar l'activitat comercial de la zona, per aquest motiu, l’Ajuntament de Parets ha iniciat els tràmits per arribar a un acord amb els propietaris d’un solar pròxim, situat entre l’avinguda d’Espanya i el carrer de Sant Sebastià, per tal d’adequar-lo com espai per a l’estacionament de vehicles.
  Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Habitatge
 3. Obres d'arranjament talús av. Catalunya
  17/09/2015
  Demà divendres, 18 de setembre, al matí, està prevista l’obertura al trànsit del tram de l’avinguda Catalunya tancat a causa de les obres d’arranjament del talús de la carretera BV-1604, comprès entre el refugi i el final del carrer Barcelona.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge, Via pública
 4. Obres d'arranjament talús av. Catalunya
  23/07/2015
  El 28 de juliol, tot just finalitzada la Festa Major, s’iniciaran les obres d’arranjament del talús de la carretera BV-1604, en un tram de 270 metres de llargària de l’avinguda Catalunya, comprès entre el refugi i el final del carrer Barcelona.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 5. Cal Jardiner
  16/06/2015
  Aquesta setmana comencen les obres d’execució de la nova pista d’skate al pati exterior del Casal de Joves Cal Jardiner.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 6. Horts
  22/05/2015
  Aquesta setmana han començat les obres d’adequació de l’espai situat a Can Jornet que acollirà els horts socials a Parets. Aquest programa s’impulsa amb l’objectiu d’ajudar les persones jubilades i/o aturades del municipi en la seva economia domèstica, amb la creació d’un espai verd per al cultiu de verdures i hortalisses de consum propi.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 7. Contracte de lloguer
  24/03/2015
  L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat un nou contracte de lloguer assequible. La signatura del nou contracte tindrà lloc demà dimecres, 25 de març, a les 15.30 h, a les dependències municipals del carrer Major 1. L’habitatge pertany al Programa de Mediació de la Generalitat de Catalunya.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 8. Contracte de lloguer
  05/03/2015
  L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat un nou contracte de lloguer assequible. La signatura va tenir lloc el passat 26 de febrer. L’habitatge pertany al Programa de Mediació de la Generalitat de Catalunya.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 9. Camí antic
  17/02/2015
  El pròxim dilluns 23 de febrer s’iniciaran les obres d’execució del vial de vianants entre Montmeló i Parets del Vallès. L’obra és fruit de l’acord signat entre els dos municipis el passat mes de juny.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge, Via pública
 10. Avinguda Espanya
  05/02/2015
  Aquest mes de gener ha començat la primera fase de les obres d’urbanització de l’avinguda d’Espanya de Parets, en el tram comprés entre el carrer Pau Casals i el carrer Butjosa. Es preveu que l’actuació finalitzi a finals d’abril.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
Anterior Pàgina 2 de 10 Següent