Portada > Actualitat > Notícies > Gent Gran

Gent Gran

Opcions

Notícies per data

 1. Activitats per a la gent gran
  06/11/2020
  L’objectiu és interessar-se per l’estat físic i anímic dels usuaris i usuàries dels casals que es troben en situació vulnerable
  Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran, Societat
 2. Signatura addenda FSM
  16/09/2020
  Avui dimecres, 16 de setembre, la sala de plens de l’Ajuntament de Parets ha donat lloc a la signatura de l’addenda al conveni amb la Fundació Sanitària de Mollet per fer possible la sectorització dels espais actuals de la Residència i Centre de dia Pedra Serrada, per permetre el funcionament d’ambdós equipaments de forma independent.
  Arxivat a: Gent Gran, Salut
 3. Taller Benestar Emocional
  10/09/2020
  Obtenir eines per aprendre a enfrontar-nos a la por que pot generar la nova època en què vivim, gestionar les emocions per controlar l'angoixa, valorar-nos com a persones responsables i capacitades per a prendre decisions.
  Arxivat a: Benestar social, Gent Gran, Salut
 4. Residència Pedra Serrada
  03/09/2020
  El pròxim dimarts, 8 de setembre, a les 11.30 h, a la sala de plens, tindrà lloc la signatura de l’addenda al conveni amb la Fundació Sanitària de Mollet que farà possible la sectorització dels espais actuals de la Residència i el Centre de dia Pedra Serrada, per permetre el funcionament d’ambdós equipaments de forma independent.
  Arxivat a: Gent Gran, Salut
 5. Iris Paris
  07/08/2020
  La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Parets ja ha publicat el programa d’activitats per a la gent gran que es portarà a terme durant el darrer trimestre de l’any, en funció de l’evolució de la pandèmia per la COVID-19.
  Arxivat a: Gent Gran
 6. Ajuntament
  30/07/2020
  El ple de l’Ajuntament celebrat dijous passat, 23 de juliol, va aprovar una modificació de crèdit per crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb romanent líquid de tresoreria i amb baixes i anul·lacions d’altres aplicacions de despesa.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Habitatge, Informació coronavirus, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Ocupació, Participació, Salut, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme, Via pública, Ple municipal
 7. Activitat física gent gran
  23/07/2020
  La regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Parets, ha posat en marxa un procés de participació per tal que les persones grans facin propostes per incorporar activitats que els interessin o suggerir-ne de noves.
  Arxivat a: Gent Gran
 8. Residència
  20/07/2020
  L’Ajuntament de Parets portarà a l’aprovació del ple, previst per al pròxim dijous 23 de juliol, l’addenda al conveni amb la Fundació Sanitària de Mollet, que permetrà la sectorització dels espais actuals de la Residència i el Centre de dia Pedra Serrada, per tal de fer possible el funcionament d’ambdós equipaments de forma independent.
  Arxivat a: Gent Gran, Salut
 9. Ajuntament de Parets
  23/03/2020
  L’Ajuntament, a través de la regidoria de Drets Socials, ha posat en marxa una iniciativa per conèixer la situació de les persones del municipi més grans de 75 anys, que no disposen del servei de teleassistència domiciliaria i viuen soles. A Parets, actualment, hi ha 135 persones grans i vulnerables que es troben en aquestes circumstàncies.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Gent Gran, Informació coronavirus
 10. Residència Pedra Serrada
  10/03/2020
  L'Ajuntament de Parets, a través de les regidories de Via Pública, Serveis Urbans i Equipaments, ha encarregat una auditoria estructural de l'estat actual de la residència per a la gent gran Pedra Serrada.
  Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Anterior Pàgina 2 de 8 Següent