Portada > Actualitat > Notícies > Noves tecnologies

Noves tecnologies

Opcions

Notícies per data

 1. Premis CNIS 2016
  23/02/2016
  L’Ajuntament de Parets del Vallès ha estat seleccionat finalista per optar al ‘Premio de mejor proyecto de Transformación Digital’ en l’edició d’enguany dels premis del VI Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos (CNIS). En aquesta sisena convocatòria s’han presentat més de 80 candidatures per a les diferents categories. El lliurament de premis tindrà lloc el pròxim 3 de març a Madrid, a l’Auditori de la Seu de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 2. Ajuntament de Parets
  27/03/2015
  L’Ajuntament de Parets estrena app pròpia, una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils que neix amb la voluntat d’obrir un canal d’interacció amb la ciutadania. Amb l’app, es dóna accés a les notícies, telèfons d’interès, a les xarxes socials institucionals i permet traslladar incidències de manera fàcil i ràpida sobre qualsevol aspecte relacionat amb el municipi.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 3. Web Escola de la Natura
  10/03/2015
  L’Escola de la Natura de Parets ha estrenat nova pàgina web, a la qual es pot accedir a través de l’adreça escolanatura.parets.cat L’objectiu del nou portal d’aquest equipament municipal és posar a l’abast de tothom un instrument d'informació àgil, intuïtiu i accessible per a la ciutadania i els usuaris de l’equipament.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 4. Nou web cultura
  04/03/2015
  Ja està operativa la nova pàgina web de Cultura de l'Ajuntament de Parets. El nou portal forma part de l'estratègia comunicativa del consistori per potenciar la difusió de les activitats que es porten a terme des del servei municipal.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 5. Premis AOC
  23/01/2015
  L’Ajuntament de Parets del Vallès ha estat seleccionat com un dels 10 millors consistoris de Catalunya, d’entre 5.000 i 20.000 habitants, en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 6. Wifi Parets
  01/04/2014
  L’Ajuntament ha iniciat el desplegament de la xarxa pública WiFi Parets, que, a partir d'avui dimarts, 1 d’abril, oferirà accés gratuït a internet als parcs la Linera, Cal Jardiner i a la plaça Espanya. Aquest és el primer pas d’un projecte de gran abast que s’anirà ampliant progressivament als equipaments municipals.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 7. Parets connecta entra a les xarxes socials
  24/10/2013
  El nombre de seguidors de l’Ajuntament de Parets del Vallès a les xarxes socials i al butlletí electrònic s’ha incrementat més d’un 80% respecte de l’octubre de 2012. Segons la comparativa realitzada, el nombre d’usuaris de les xarxes socials ha passat de 4.233 a 7.012, gairebé 2.800 usuaris més que l’any anterior.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 8. Instagram
  23/07/2013
  L’Ajuntament ha posat en marxa el perfil #paretsconnecta a Instagram, un programa per compartir fotografies amb el qual els usuaris poden aplicar diferents efectes fotogràfics i compartir-les alhora a xarxes socials com Facebook, Twitter o Flickr.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 9. Reunió entitats WordPress
  02/07/2013
  El projecte del Portal d’Entitats municipal, subvencionat per la Diputació de Barcelona, canvia de gestor de continguts. Les pàgines web de les entitats, que fins ara estaven allotjades a ClicPortal, passen a gestionar-se mitjançant WordPress. L’objectiu del canvi és dotar-los amb una eina més intuïtiva, que els faciliti la gestió dels continguts i el desenvolupament d’una web 2.0.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 10. Arxiu
  09/04/2013
  L’Arxiu Municipal de Parets del Vallès (AMPV) ja té espai propi al web parets.cat. Tota la informació sobre aquest servei es pot consultar online, a www.parets.cat/per-temes/arxiu-municipal. Informació de caràcter general i arxivística, com fer consultes, els serveis que ofereix l’AMPV, enllaços d’interès, publicacions vives i l’Aparador de l’Arxiu són algunes de les seccions que s’inclouen al web.
  Arxivat a: Noves tecnologies
Anterior Pàgina 2 de 4 Següent