Portada > Actualitat > Notícies > Societat

Societat

Opcions

Notícies per data

 1. Presentació del PAM
  05/04/2016
  Aquest dijous, 7 d’abril, a les a les 19 h, a la Sala Basart Cooperativa, tindrà lloc la presentació a la ciutadania el Pla d’Actuació Municipal (PAM), el document que defineix els objectius, estratègies i projectes que l’Ajuntament de Parets del Vallès desenvoluparà fins a l’any 2019.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Participació, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme, Via pública
 2. Unió de Germandats
  22/04/2014
  La plaça de la Vila i la Sala Cooperativa acolliran, el pròxim dissabte 26 d’abril, a partir de les 17 h, la festa anual de la Unió de Germandats de Previsió Social, coincidint amb la diada de la seva patrona, la Mare de Déu de Montserrat.
  Arxivat a: Societat
 3. Entitats
  04/02/2014
  Els membres de l’entitat Parets contra el Càncer han organitzat la tradicional col·lecta anual en benefici de les persones que pateixen aquesta malaltia, que tindrà lloc el dimecres 5 de febrer, de 9 a 13 h.
  Arxivat a: Societat
 4. Eleccions
  18/11/2011
  Un total de 13.482 paretans i paretanes podran exercir el seu dret a vot a les Eleccions Generals que tindran lloc el proper diumenge 20 de novembre.
  Arxivat a: Societat
 5. Policia Local de Parets del Vallès
  13/10/2011
  Durant el mesos de juny, juliol i agost, la Policia Local de Parets ha dut a terme la campanya de control acústic ‘Et sona la moto?’ La inspecció s’ha fet a 62 ciclomotors i 3 motocicletes, a diferents indrets del municipi i en franges horàries diverses.
  Arxivat a: Societat
 6. Cotxe Policia Local
  30/05/2011
  L’1 de juny comença una nova campanya de control acústic de ciclomotors. Durant tres mesos, la Policia Local de Parets durà a terme controls a diferents indrets del municipi i en franges horàries diverses.
  Arxivat a: Societat
 7. Presentació de la Setmana de la Salut
  17/05/2011
  Els hàbits alimentaris dels paretans i paretanes són saludables. Aquest és el resultat que es desprèn d’una enquesta elaborada en el marc de la 1a Setmana de la Salut celebrada entre el 4 i el 10 d’abril a Parets del Vallès i inclosa dins el Projecte Educatiu de Parets (PEP).
  Arxivat a: Societat
 8. Setmana de la família
  06/05/2011
  Parets celebra la quarta edició de la Setmana de la Família amb un programa d’activitats organitzat per la xarxa de debat educatiu amb i per a les famílies, que té dos objectius bàsics: fer arribar a tothom el treball d’aquesta xarxa, en la qual es comparteixen inquietuds i reflexions per millorar i avançar en l’educació de la infància i l’adolescència del municipi i obrir les escoles a les famílies a través de diferents activitats que afavoreixen la seva participació en els centres.
  Arxivat a: Societat
 9. Gos fent acrobàcies
  02/05/2011
  L’Ajuntament de Parets organitza una jornada lúdica que sota el nom ‘Guau, quina matinal’ té l’objectiu de fomentar l’adopció i tinença responsable d’animals de companyia.
  Arxivat a: Societat
 10. I Setmana de la Salut
  30/03/2011
  Dins el Projecte Educatiu de Parets (PEP), l’Ajuntament de Parets posa en marxa la primera edició de la ‘Setmana de la salut’, que tindrà lloc del 4 al 10 d’abril i que neix amb l’objectiu d’informar a la ciutadania sobre els hàbits alimentaris més adequats per evitar malalties i problemes de salut.
  Arxivat a: Societat
Anterior Pàgina 3 de 4 Següent