Portada > Actualitat > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. Plans d'ocupacio
  14/11/2017
  Ja es poden presentar les sol·licituds per participar a la tercera convocatòria de Plans d’Ocupació Local impulsats per l’Ajuntament de Parets del Vallès. En aquesta ocasió, la nova oferta permetrà la contractació de 30 persones del municipi en situació d’atur, per tal de desenvolupar diversos projectes municipals. La presentació de sol·licituds es pot fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al pròxim 20 de novembre.
  Arxivat a: Ajuntament
 2. Ajuntament
  09/11/2017
  Sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets, sol·licitat pels grups municipals Sumem Parets, Ara Parets-ERC, i NOPP, que tindrà lloc avui dijous 9 de novembre a les 18 h.
  Arxivat a: Ajuntament
 3. Ajuntament de Parets
  07/11/2017
  Sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc aquest dijous 9 de novembre, a les 18.30 h a la sala de plens de l'Ajuntament de Parets.
  Arxivat a: Ajuntament
 4. SCAC
  27/10/2017
  A inicis d’aquest mes d’octubre va entrar en funcionament el punt d’informació jurídica en matèria de clàusules abusives, habilitat per l’Ajuntament, amb el suport del Servei de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona i el Col·legi d’Advocats de Granollers.
  Arxivat a: Ajuntament
 5. Ajuntament i Escola Pau Vila
  26/10/2017
  L'Ajuntament de Parets va presentar una memòria i un vídeo realitzat amb diferents alumnes del centre, explicant què era per a ells un Ajuntament i com valoraven les visites escolars habituals que els nens i nenes dels centres escolars fan al consistori per conèixer el seu funcionament.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació
 6. Poda arbrat img
  26/10/2017
  A mitjan octubre es va iniciar la campanya d’esporga d’hivern 2017 a Parets del Vallès. Els serveis tècnics han dut a terme una planificació prèvia i un estudi acurat que estableix el tipus d’esporga d’acord amb les diverses espècies. Alhora, s’ha treballat un calendari públic que detalla dates d’actuació a cada carrer per tal que la ciutadania pugui conèixer en tot moment el procés de poda i l’afectació.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient, Via pública
 7. Ajuntament de Parets
  16/10/2017
  Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament, que tindrà lloc el pròxim dijous 19 d’octubre, a les 18 h, a l'edifici consistorial.
  Arxivat a: Ajuntament
 8. Obres Pau Vila Sala Polivalent
  11/10/2017
  La nova sala polivalent de l’escola Pau Vila ja està enllestida. La inauguració d’aquest espai es farà el pròxim dimarts, 17 d’octubre, a les 16.30 h, i comptarà amb la presència de l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, el regidor de Territori i Medi Ambient, Francesc Juzgado, i del regidor d’Educació, Miquel Pérez.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació
 9. Consell infants i joves
  11/10/2017
  El dijous, 19 d’octubre, a les 10 h, la Sala Cooperativa acollirà l'acte institucional de constitució del Consell d'Infants i del Consell de Joves de Parets del Vallès per al curs escolar 2017-2018.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Joventut
 10. Ajuntament de Parets
  10/10/2017
  L’Ajuntament de Parets ha obert el termini per a la sol·licitud de l’ajut de 100 euros pel pagament de l’IBI per a persones pensionistes del sistema de la Seguretat Social per jubilació, incapacitat permanent o viduïtat, majors de 60 anys, i per a les persones aturades i les famílies monoparentals, que compleixin les condicions establertes a les bases específiques. Les persones pensionistes que compleixin aquests requisits també poden sol·licitar la bonificació del 100% de la quota de la taxa per la prestació de serveis mediambientals.
  Arxivat a: Ajuntament
Pàgina 1 de 69 Següent