Portada > Actualitat > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. Ajuntament de Parets
  27/03/2020
  La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Parets va aprovar ahir l’adhesió al Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus impulsat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut
 2. logo ajuntament
  26/03/2020
  Durant tota aquesta setmana, l'Ajuntament de Parets ha procedit al repartiment de les 178 targetes moneder a les famílies que tenien adjudicades beques de menjador, amb l'objectiu de garantir els àpats dels infants mentre els centres educatius segueixin tancats per la situació provocada per l'estat d'alarma.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Educació, Informació coronavirus
 3. Ajuntament transparència
  26/03/2020
  L’Ajuntament de Parets ha obtingut un 91% en la puntuació de l’InfoParticipa, elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, que avalua els ajuntaments en matèria de transparència, comunicació, rendició de comptes i participació en el govern i mesura les bones pràctiques de la comunicació pública local a Catalunya. Aquesta dada és molt superior a l’obtinguda durant els darrers anys de govern socialista en què la puntuació màxima obtinguda havia estat d’un 68% els anys 2014 i 2015.
  Arxivat a: Ajuntament
 4. Comissió Informativa específica sobre Coronaviurs a Parets
  23/03/2020
  Aquest matí s'ha celebrat una comissió informativa específica per informar sobre l'estat de les afectacions i accions preses a causa del Coronavirus a Parets del Vallès. La comissió informativa convocada pel Govern Plural ha volgut donar compte de les mesures i dades que es tenen a Parets fins avui dia a tots els portaveus dels grups municipals amb representació al consistori. Han assistit tots menys el representant del PSC Parets, que ha excusat la seva presència.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 5. Drons policia local
  23/03/2020
  Des d'aquest cap de setmana, els cossos de la Policia Local i Protecció Civil fan sortides a diferents espais de Parets amb els drons, per tal de controlar el confinament de la població, tal com estableix el Reial Decret 463/2020 de declaració de l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID19.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut, Seguretat
 6. Ajuntament de Parets
  23/03/2020
  L’Ajuntament, a través de la regidoria de Drets Socials, ha posat en marxa una iniciativa per conèixer la situació de les persones del municipi més grans de 75 anys, que no disposen del servei de teleassistència domiciliaria i viuen soles. A Parets, actualment, hi ha 135 persones grans i vulnerables que es troben en aquestes circumstàncies.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Gent Gran, Informació coronavirus
 7. logo ajuntament
  17/03/2020
  Complint amb les mesures de seguretat i protecció de les autoritats sanitàries, queda ajornada la Comissió Informativa i el Ple ordinari del mes de març a causa de l'estat d'alarma actual, ja que no es poden complir les mesures de protecció amb l'assistència de 17 regidors i regidores i que la llei no permet, ara com ara, la celebració del ple de forma telemàtica.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 8. Ajuntament
  16/03/2020
  Demanem a la població que faci servir aquest número de telèfon per a consultes sobre l'estat dels serveis en relació amb l'estat d'alarma per tal de no saturar la centraleta de la Policia Local i del CAP Parets amb consultes no relacionades amb la seguretat o la salut.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Seguretat, Informació coronavirus
 9. logo ajuntament
  15/03/2020
  La Comissió de Seguiment del Coronavirus a Parets es reunirà per concretar mesures de suport per a la ciutadania de Parets. Està previst que s'habilitin nous mecanismes d'ajuda a partir d'aquest dilluns per a les persones que, a causa del Coronaviurs, necessitin assistència o fer un contacte directe amb l'administració. Els nous mecanismes i serveis que oferirà l'Ajuntament de Parets seran comunicats a través dels canals de comunicació oficials del consistori.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 10. Ajuntament de Parets
  14/03/2020
  L'Ajuntament de Parets té constància que ja hi ha altres usuaris del centre de dia i de la residència afectats pel Coronavirus, així com personal sanitari d'aquest equipament. El Govern Plural ha decidit reforçar el servei de la Policia Local mentre duri el brot de Coronavirus. Es tanca el parc la Linera; el cementiri, amb excepcions, i es recomana evitar l'acumulació de persones en la resta de parcs públics.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
Pàgina 1 de 87 Següent