Portada > Actualitat > Notícies > Medi ambient

Medi ambient

Opcions

Notícies per data

 1. Viu el Besós
  22/08/2017
  Un total de 200 nens i nenes de les escoles Nostra Senyora de Montserrat, Pau Vila, Vila Parietes, i Pompeu Fabra, han participat enguany en les activitats del programa d’educació ambiental Viu el Besòs, que organitza anualment el Consorci Besòs Tordera.
  Arxivat a: Educació, Medi ambient
 2. Granota Graff
  03/07/2017
  El grup de recerca de l'Escola de la Natura de Parets del Vallès, en col·laboració amb la Universitat de Lleida, ha pogut certificar, per mitjà de tècniques d'esqueletocronologia –tècnica que determina l'edat dels individus per mitjà dels ossos- la longevitat rècord d'una granota de Graff. L'edat de l'exemplar en concret és d'11 anys, més gran que qualsevol altre trobat anteriorment a Europa.
  Arxivat a: Medi ambient
 3. Mongeta paretana
  07/06/2017
  L'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l'Oficina Ambiental, ha iniciat un programa de recuperació de la mongeta paretana, un llegum autòcton de la comarca que es va deixar de conrear fa uns anys i de la qual se'n van conservar algunes llavors. Amb aquest programa, l'Ajuntament vol tornar a popularitzar-lo i promoure el seu cultiu i l'ús als establiments de restauració.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
 4. Dia mundial medi ambient
  05/06/2017
  En el marc de la celebració de Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemora avui dilluns 5 de juny, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, amb el suport de l’Ajuntament de Parets, ha impulsat la campanya “Aquí no llencem res”, amb l’objectiu de promoure el reciclatge i la separació dels residus.
  Arxivat a: Medi ambient
 5. Expo fauna i flora Parets banner
  02/06/2017
  La fauna i la flora de Parets del Vallès és la temàtica triada enguany per elaborar les peces que formaran part de l’exposició de ceràmica feta pels prop de 250 alumnes de 4t curs de primària de les escoles del municipi. La inauguració es farà en el marc de la setmana en què se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, i tindrà lloc el pròxim dijous 8 de juny, a les 9.30 h, a l’exterior de l’Escola de la Natura.
  Arxivat a: Educació, Medi ambient
 6. logo Consell d'Infants
  16/05/2017
  Els nens i nenes que aquest curs formen part del Consell d'Infants de Parets tenen prevista la gravació d'un vídeo, que tindrà com a protagonistes els consellers i la Vianeta, la gosseta que, sota el lema "Ningú no és igual. El meu ADN m'identifica", dóna imatge al primer eix de la campanya de civisme endegada per l'Ajuntament.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Medi ambient, Via pública, Participació
 7. Mosquit tigre
  15/05/2017
  L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Parets, a través de l’Escola de la Natura, ha iniciat una campanya informativa i un seguit d’actuacions per evitar la propagació del mosquit tigre. La campanya consisteix en la distribució de cartells pels equipaments municipals i els comerços de la vila, i el repartiment de quartilles als domicilis per mitjà d’una bustiada que especifiquen de quina manera pot participar la ciutadania i què cal fer en cas de picada.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
 8. Torre de Malla
  08/05/2017
  Un any més, l'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l'Escola de la Natura i la regidoria de Medi Ambient, s'ha adherit a la campanya Let's clean up, una jornada popular de neteja dels espais d'interès natural, que pretén fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació d'aquests entorns. La jornada tindrà lloc el dissabte 13 de maig, a partir de les 10.30 h, amb un itinerari que recorrerà el safareig de la Torre de Malla, el bosc, els camins de pous d'aigua i la Riera Seca.
  Arxivat a: Medi ambient
 9. Bicicletada Besòs 2016 img
  04/05/2017
  Per segon any consecutiu, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L’activitat tindrà lloc aquest diumenge, 7 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.
  Arxivat a: Esdeveniments, Esports, Medi ambient
 10. Bassa parc La Linera
  03/05/2017
  Un cop finalitzades les tasques d'arranjament i neteja de la bassa situada al Parc La Linera, la instal·lació s'ha posat de nou en marxa a ple rendiment.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient, Via pública
Anterior Pàgina 2 de 17 Següent