Portada > Actualitat > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. Ajuntament de Parets
  22/10/2019
  Convocatòria de sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc dijous 24 d'octubre, a les 19 h, a la sala Basart Cooperativa
  Arxivat a: Ajuntament
 2. Ajuntament de Parets
  16/10/2019
  Convocatòria de sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc demà dijous 17 d'octubre, a les 19 h, a la sala Basart Cooperativa.
  Arxivat a: Ajuntament
 3. logo ajuntament
  15/10/2019
  Convocatòria de sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc aquest dijous 17 d'octubre, a les 18 h, a la sala de plens.
  Arxivat a: Ajuntament
 4. 100 dies de govern 7/10/19
  07/10/2019
  Aquest matí ha tingut lloc una roda de premsa organitzada pel Govern Plural que ha servit com a audiència pública davant de la ciutadania, en celebrar-se a la plaça Doctor Trueta. El govern de Parets ha donat compte de les accions dutes a terme en els primers mesos de legislatura i ha acceptat preguntes de periodistes i ciutadans.
  Arxivat a: Ajuntament
 5. logo ajuntament
  07/10/2019
  L'Ajuntament de Parets ha fet pública la convocatòria de tres places de treball per a l'administració local, emmarcades en el programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Es tracta d'un/a periodista i de dues places d'auxiliar administratiu/va que desenvoluparan les tasques a les dependències municipals.
  Arxivat a: Ajuntament
 6. Logo Regidors de barri 2019
  02/10/2019
  Les regidories de barri canvien de format, coincidint amb l’arribada dels nous regidors i regidores a l’Ajuntament. D’entre els canvis destaquen la possibilitat de concertar reunions individuals, les caminades pels barris per veure de primera mà els problemes que presenten, o el compromís d'un seguiment i una resposta en la reunió següent a cada una de les queixes i suggeriments que plantegin els veïns i veïnes.
  Arxivat a: Ajuntament
 7. Torre Malla
  30/09/2019
  Un any més, Parets se suma a les Jornades Europees de Patrimoni, una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. Centenars de municipis, entre ells Parets, organitzen activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el patrimoni cultural a la ciutadania. Palaus, castells, monestirs, jaciments i altres espais patrimonials obren les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer el seu patrimoni.
  Arxivat a: Ajuntament
 8. NOU PAD 191 Heri img
  26/09/2019
  Coincidint amb l’arribada del Govern Plural a l’Ajuntament, i amb la sortida del número 191, corresponent al mes de setembre, la imatge del Butlletí municipal Parets al dia i les xarxes socials vinculades a l’Ajuntament de Parets presenten una renovació total.
  Arxivat a: Ajuntament, Comunicació
 9. Ajuntament de Parets
  24/09/2019
  Convocatòria de sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc aquest dijous, 26 de setembre a les 18 h, a la Sala Basart Cooperativa
  Arxivat a: Ajuntament
 10. Masia Can Jornet
  16/09/2019
  Aquest dimecres, 18 de setembre, a les 12.30 h, tindrà lloc, a la sala de plens de l’Ajuntament de Parets, la signatura d’un conveni amb l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, per la renovació de l’ús de les instal·lacions de la masia de Can Jornet.
  Arxivat a: Ajuntament
Pàgina 1 de 81 Següent