Portada > Actualitat > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. Sergi Mingote RP - deixa alcaldia 9/5/2018
  09/05/2018
  El fins ara alcalde de Parets, Sergi Mingote, ha comunicat avui en roda de premsa que deixa l’alcaldia del municipi per obrir una nova etapa personal i esportiva.
  Arxivat a: Ajuntament
 2. Plans d'ocupacio
  09/05/2018
  Ja es poden presentar les sol·licituds per participar a la nova convocatòria de Plans d’Ocupació Local impulsats per l’Ajuntament de Parets del Vallès. En aquesta ocasió, l’oferta permetrà la contractació de 31 persones del municipi en situació d’atur, per tal de desenvolupar diversos projectes municipals. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al pròxim 18 de maig.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 3. Ajuntament
  20/04/2018
  Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament, que tindrà lloc el dijous 26 d’abril, a les 18 h, a l'edifici consistorial.
  Arxivat a: Ajuntament
 4. RP Turisme Parets Abril 2018
  12/04/2018
  Avui, l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i el regidor de Desenvolupament Local, Ocupació i Turisme, Toni Fernández han presentat en roda de premsa el projecte ‘Turisme Parets’ i el concurs de fotografia ‘Un tomb per Parets’ emmarcat en aquest projecte, que l’Ajuntament, a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, i amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha posat en marxa les xarxes socials.
  Arxivat a: Ajuntament
 5. Parets vistes helicòpter
  11/04/2018
  Demà dijous, a les 12.30 h, a les oficines del Servei Local d’Ocupació, tindrà lloc la presentació del projecte ‘Turisme Parets’ i del concurs de fotografia ‘Un tomb per Parets’ emmarcat en aquest projecte, que l’Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, ha posat en marxa a les xarxes socials.
  Arxivat a: Ajuntament
 6. Teler
  06/04/2018
  El pròxim dilluns 9 abril, a les 19 h, al Centre de Recursos Empresarials la Marineta, tindrà lloc l’acte públic de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Parets i els germans Puig i Serra, per la cessió de materials provinents de la indústria textil la Linera, especialment d’un antic teler mecànic.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 7. Anunci ADN Gossos
  26/03/2018
  L’Ajuntament engega la segona fase de la campanya “Ningú no és igual, el meu ADN m’identifica”, que tindrà lloc des del 3 d’abril fins al 29 de juny, amb l’objectiu de completar el registre censal dels gossos a Parets del Vallès. Les accions planificades tenen per objecte reduir els excrements de gossos al carrer, evitar abandonaments i facilitar la recuperació en cas de pèrdua.
  Arxivat a: Ajuntament
 8. RP Endevina-la març 2018
  21/03/2018
  Aquest dilluns, el Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets i l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, ASIC, han presentat el joc lingüístic “Endevina-la!”, que té l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 9. Ajuntament de Parets
  19/03/2018
  Ordre del dia de la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament, que tindrà lloc aquest dijous, 22 de març , a les 18 h, a l'edifici consistorial.
  Arxivat a: Ajuntament
 10. Cens autònoms RP 2018
  13/03/2018
  L'objectiu és promoure que aquests professionals puguin tenir un millor accés a la contractació pública.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
Anterior Pàgina 2 de 73 Següent