Portada > Actualitat > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. Recurs
  13/03/2020
  Gràcies a la bona actuació de l'escola ja s'ha pogut contactar amb les persones que han tingut contacte amb l'afectat i es troben en confinament preventiu.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 2. Ajuntament de Parets
  13/03/2020
  La comissió de seguiment del Coronavirus ha finalitzat una nova reunió fa uns minuts i ha decretat el tancament de nous equipaments. A partir de les 16 hores de la tarda d'aquest divendres 13 de març queden tancats: - La pista d'atletisme. - La piscina municipal Miguel Luque. - Les pistes municipals de petanca. - El poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 3. Consell d'Alcaldies 11/3/20
  13/03/2020
  El Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental, celebrat aquest dimecres durant tot el matí al Circuit de Barcelona-Catalunya, va traslladar un missatge de tranquil·litat a la població de la comarca davant de la pandèmia del Coronavirus.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Informació coronavirus
 4. logo ajuntament
  12/03/2020
  La comissió de seguiment del coronavirus, formada per membres del govern de Parets, ha finalitzat una nova trobada fa uns minuts i, seguint les recomanacions de prevenció del Coronavirus del Servei d'Epidemiologia de Catalunya, ha decidit tancar els següents equipaments, a més del tancament que s'ha decretat aquest matí: - Casal de cultura Can Butjosa. - Casal Cal Jardiner. - Biblioteca Can Rajoler. - Biblioteca Can Butjosa.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 5. logo ajuntament
  12/03/2020
  Es tracta d'una dona, veïna de Lliçà d'Amunt, usuària del centre de dia de Parets, de titularitat municipal. El positiu es va detectar a l'Hospital de Granollers i els professionals sanitaris que van atendre la dona han estat posats en quarantena.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Informació coronavirus
 6. Ajuntament de Parets
  11/03/2020
  Una comissió formada per membres de l'equip de govern es reunirà de forma constant, com a mínim dos cops al dia, una al matí i una altra a la tarda, per avaluar els canvis de situació que pugui haver-hi respecte del Coronavirus a Parets i prendre les decisions i recomanacions oportunes segons avanci la situació i es renovin les recomanacions que arriben des del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Les decisions que es puguin prendre en les següents hores o dies seran comunicades pels canals oficials de l'Ajuntament de Parets.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 7. Residència Pedra Serrada
  10/03/2020
  L'Ajuntament de Parets, a través de les regidories de Via Pública, Serveis Urbans i Equipaments, ha encarregat una auditoria estructural de l'estat actual de la residència per a la gent gran Pedra Serrada.
  Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
 8. Presentació dades SCAC 5/3/20
  06/03/2020
  L'any 2019, la tramitació d'expedients del Servei de Consum i Atenció al Consumidor de l'Ajuntament de Parets (SCAC) ha permès estalviar o recuperar un total de 24.452,90 euros als ciutadans i ciutadanes que van presentar la seva reclamació davant de l'oficina. La regidora de Consum, Neus Jordà, va fer públiques aquestes dades ahir, durant la inauguració de l’exposició Lidera el teu consum. Ciutadà actiu, consumidor responsable, que es podrà veure a Can Rajoler fins al pròxim 22 de març.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 9. Reunió treball conjunta Granollers-Parets 4-3-20
  05/03/2020
  Ahir a la tarda va tenir lloc una reunió de treball entre l'equip de govern de Parets del Vallès i el de Granollers a la sala Basart de Parets. La reunió va servir per tractar temes d'àmbit supramunicipal que afecten tots dos municipis per tal de coordinar accions i decisions. La reunió va estar presidida pels dos alcaldes; Josep Mayoral i Jordi Seguer, i per la primera tinent d'alcaldia de Parets, Casandra García. Durant la trobada es van tractar temes de planejament estratègic, com el tercer pla estratègic de Granollers; temes relacionats amb mobilitat, com l'estudi d'itinerari ciclable, el tercer carril de la C-17 o el desdoblament de la línia R3; aspectes de medi ambient, com la qualitat de l'aire; temes relacionats amb territori, com la xarxa C-17 o el polígon Els Xops i el model de Parc Fluvial.
  Arxivat a: Ajuntament
 10. Mosquit tigre
  05/03/2020
  El ple municipal va aprovar, durant la sessió celebrada el passat 27 de febrer, una nova ordenança municipal reguladora per a la prevenció dels mosquits en general i en particular per al control del mosquit tigre.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
Anterior Pàgina 2 de 87 Següent