Portada > Actualitat > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. SLOP
  06/10/2017
  Parets del Vallès va reduir en 53 el nombre d'aturats al municipi durant el passat mes de setembre. Així es desprèn de l'avanç de les dades d'atur publicades per l'Observatori del Mercat Laboral del Vallès Oriental.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 2. Ajuntament de Parets
  05/10/2017
  L’Ajuntament de Parets ha treballat una proposta d’ordenances i pressupost per al 2018 centrada en tres àmbits centrals d’actuació:
  Arxivat a: Ajuntament
 3. Campanya ADN Gossos
  28/09/2017
  L’Ajuntament de Parets ja ha iniciat els tràmits de dos expedients per tal de sancionar els propietaris que no recullen els excrements dels seus gossos de la via pública. L’import de les sancions pot arribar fins als 400 euros.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 4. Jornades europees patrimoni 2017 banner
  27/09/2017
  L’Ajuntament de Parets se suma novament a les activitats emmarcades dins les Jornades Europees de Patrimoni 2017, amb la programació de visites guiades a masies d’alt valor patrimonial i arquitectònic del municipi. Enguany, les jornades inclouen un homenatge a Núria Trias, propietària de la Torre Cellers. Les inscripcions es poden fer fins al divendres 6 d’octubre al Centre Cultural Can Rajoler, al carrer Travessera 1.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
 5. Presentació CASSA SMS
  18/09/2017
  El nou portal web informarà en temps real de totes les avaries i la previsió de restabliment del servei, així com les obres programades de millora a la xarxa d’aigües municipal
  Arxivat a: Ajuntament
 6. Logo Cassa - directori equipaments
  13/09/2017
  El pròxim dilluns, 18 de setembre, a les 12 h, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets acollirà la presentació de les noves eines per potenciar la informació del servei d’aigües al municipi, gràcies a la implantació d’un nou software integral de gestió del servei que ha desenvolupat el personal de la companyia d’aigües: el SIGEA.
  Arxivat a: Ajuntament
 7. Cursos de català setembre 2017 banner
  07/09/2017
  El pròxim dijous, 14 de setembre, s’obriran les inscripcions per a les persones interessades a assistir als cursos de català que imparteix l’Oficina de Català de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 8. Ofrena 11 de setembre
  31/08/2017
  Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el pròxim dilluns 11 de setembre, tindrà lloc a la plaça dels Països Catalans, la tradicional ofrena floral davant del monument a l’Onze de Setembre en què hi participaran l’Ajuntament de Parets del Vallès, així com associacions i entitats del municipi i les formacions polítiques locals.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
 9. Consells de calor
  17/08/2017
  Com cada estiu, l’Ajuntament de Parets s’afegeix a la campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya per prevenir els efectes de la calor, amb la difusió a la població de mesures per tal de minimitzar els possibles efectes.
  Arxivat a: Ajuntament
 10. Ajuntament de Parets
  01/08/2017
  Amb motiu de les vacances d’estiu, alguns dels serveis i dependències municipals modificaran els seus horaris habituals.
  Arxivat a: Ajuntament
Anterior Pàgina 3 de 70 Següent