Portada > Actualitat > Notícies > Comerç i empresa

Comerç i empresa

Opcions

Notícies per data

 1. Parets empreses
  19/04/2018
  El Servei ParetsEmpreses, organitza una xerrada per donar a conèixer als autònoms de la població els mecanismes per optar als contractes públics de convocats per l’Ajuntament. La xerrada anirà a càrrec de tècnics del servei, i tindrà lloc el dimarts, 24 d’abril, a les 18 h, a les oficines del carrer Major, 1.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 2. Teler
  06/04/2018
  El pròxim dilluns 9 abril, a les 19 h, al Centre de Recursos Empresarials la Marineta, tindrà lloc l’acte públic de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Parets i els germans Puig i Serra, per la cessió de materials provinents de la indústria textil la Linera, especialment d’un antic teler mecànic.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 3. RP Endevina-la març 2018
  21/03/2018
  Aquest dilluns, el Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets i l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, ASIC, han presentat el joc lingüístic “Endevina-la!”, que té l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 4. Acolliment civil Ca n'Oms
  14/03/2018
  El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets i l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, ASIC, posen en marxa “Endevina-la!”, un joc lingüístic que pretén promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 5. Cens autònoms RP 2018
  13/03/2018
  L'objectiu és promoure que aquests professionals puguin tenir un millor accés a la contractació pública.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 6. Parets empreses
  06/03/2018
  L'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de ParetsEmpreses, amb el nou cens d'autònoms del municipi, impulsa un projecte que té per objectiu promoure que aquests professionals puguin tenir un millor accés a la contractació pública, a la col·laboració amb empreses de l'entorn i a accions de formació específica per millorar el seu múscul empresarial, tot amb la voluntat de prioritzar els professionals paretans en les contractacions menors de l'Ajuntament i en les de les grans empreses del municipi.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 7. Sala Cooperativa
  19/02/2018
  Demà dimarts, 20 de febrer, a partir de les 9.30 h, la Sala Basat Cooperativa acollirà una sessió formativa adreçada als participants del programa d'integrals per a persones desocupades de llarga durada majors de 30 anys.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 8. Formació SLOP 29-01-2018 banner
  19/01/2018
  El dilluns, 29 de gener, a partir de les 9.30 h, la Sala Serra Cooperativa acollirà la presentació de la formació ocupacional i de la formació per a empreses i persones treballadores prevista per aquest 2018.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 9. SLOP
  15/01/2018
  El Servei Local d’Ocupació de Parets, SLOP, posa en marxa una nova edició de càpsules formatives per aquest 2018, amb una durada de dues hores cadascuna, amb l’objectiu de tractar eines i recursos per a la recerca de feina.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 10. Parets empreses
  21/12/2017
  Demà divendres, 22 de desembre, a les 13.30 h, a la sala de plens de l’edifici consistorial, tindrà lloc la roda de premsa informativa sobre la nova convocatòria de subvencions al foment de l’emprenedoria impulsada per l’Ajuntament de Parets. La presentació anirà a càrrec de l’alcaldes de Parets, Sergi Mingote, i del regidor de promoció econòmica, Toni Fernández.
  Arxivat a: Comerç i empresa
Anterior Pàgina 2 de 20 Següent