Portada > Actualitat > Notícies > Comerç i empresa

Comerç i empresa

Opcions

Notícies per data

 1. Sessió acollida plans d'ocupació img
  25/01/2017
  D’aquests, 449 persones han aconseguit feina amb ofertes gestionades directament pel Servei Local d’Ocupació (SLOP), i les restants 416 ho han fet per altres vies mitjançant orientacions individuals i formació del mateix servei.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 2. Sala Cooperativa
  25/01/2017
  El pròxim dilluns, 30 de gener, a les 17 h, la Sala Cooperativa acollirà el lliurament de diplomes dels cursos impulsats per l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Barcelona.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Esdeveniments
 3. Danone nations cup logotip
  18/01/2017
  Aquest diumenge, 22 de gener, Parets serà la seu de la primera fase prèvia catalana de la prestigiosa competició de futbol Danone Nations Cup, la major del món per a nens de 10 a 12 anys. Això ha estat possible gràcies al marc de col·laboració de l'Ajuntament amb les empreses i, concretament amb Danone, una de les 21 empreses integrants del Consell Industrial de Parets. Els partits es jugaran de 9 del matí fins a les 20.30 hores al camp de futbol municipal Josep Seguer.
  Arxivat a: Esports, Comerç i empresa
 4. Fira medieval img
  18/01/2017
  En el marc de la Festa Major d'Hivern de Parets, dissabte 21 i diumenge 22 de gener, de 10 a 22 h, tindrà lloc una nova edició de Parets Medieval, una fira ambientada en l'edat mitjana on es podran trobar parades de productes artesans i nombroses activitats per a tota la família.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments, Comerç i empresa, Cultura
 5. Cooperativa
  22/12/2016
  Avui dijous, 22 de desembre, a les 9.30 h, tindrà lloc a la Sala Cooperativa, el lliurament de diplomes als prop d’un centenar d’alumnes participants a les accions formatives impulsades pel Servei Local d’Ocupació (SLOP).
  Arxivat a: Comerç i empresa
 6. Parets empreses
  16/12/2016
  L’Ajuntament de Parets, a través de ‘Parets Empreses’, el servei especialitzat en teixit productiu de l’administració paretana, impulsa una nova jornada de Networking, que tindrà lloc el pròxim dimarts, 20 de desembre, a la Torre Cellers, al Polígon Industrial Can Volart.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 7. Corre Parets 2016 img
  28/11/2016
  A partir d’avui, i fins al divendres, 23 de desembre, es poden adquirir els tiquets per participar a la cursa solidària ‘Corre Parets 2016’. Les inscripcions es poden fer al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez i a la Piscina Miguel Luque, al preu de 3 euros.
  Arxivat a: Esports, Comerç i empresa
 8. Visita Audens Food img
  11/11/2016
  Ahir dijous, 10 de novembre, l'Alcalde de Parets, Sergi Mingote, i el Regidor de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Turisme, Antoni Fernández, van visitar les dependències de l'empresa Audens Food, en el marc de l'inici del programa d'Ecologia Industrial desenvolupat pel Consell Industrial de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 9. Consell Industrial
  07/11/2016
  Aquest dijous, 10 de novembre, a partir de les 9.30 h, l’Alcalde de Parets, Sergi Mingote, i el Regidor de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Turisme, Antoni Fernández, visitaran les dependències de l’empresa Audens Food, situades al carrer La Marineta, al Polígon Industrial Llevant, en el marc del programa d’Ecologia Industrial desenvolupat pel Consell Industrial de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 10. Pressupost 2017 minimón
  28/10/2016
  Per primera vegada, l’Ajuntament de Parets del Vallès ha aprovat, de manera conjunta, les ordenances i els pressupostos municipals per a l’any vinent. Això permetrà executar-los des del primer dia de l’any i suposarà donar un millor servei a la ciutadania.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Participació, Seguretat, Societat, Urbanisme i Habitatge, Via pública
Anterior Pàgina 3 de 18 Següent