Portada > Actualitat > Notícies > Educació

Educació

Opcions

Notícies per data

 1. Danone logo
  08/06/2017
  La classe de 2n B de l'escola Nostra Senyora de Montserrat de Parets ha estat la guanyadora del concurs 'La fàbrica de somriures', impulsat per l'empresa Danone. L'acció premiada es presentarà el pròxim dilluns 12 de juny, a les 10 h, a la residència per a la gent gran Pedra Serrada.
  Arxivat a: Educació
 2. Expo fauna i flora Parets banner
  02/06/2017
  La fauna i la flora de Parets del Vallès és la temàtica triada enguany per elaborar les peces que formaran part de l’exposició de ceràmica feta pels prop de 250 alumnes de 4t curs de primària de les escoles del municipi. La inauguració es farà en el marc de la setmana en què se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, i tindrà lloc el pròxim dijous 8 de juny, a les 9.30 h, a l’exterior de l’Escola de la Natura.
  Arxivat a: Educació, Medi ambient
 3. logo Consell d'Infants
  31/05/2017
  Aquest dijous, 1 de juny, a les 10 h, la sala Cooperativa acollirà el plenari de final de curs del Consell d’Infants de Parets, i la presentació al membres del consistori de les basses del nou Consell de Joves que es constituirà pròximament.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Joventut
 4. logo Consell d'Infants
  16/05/2017
  Els nens i nenes que aquest curs formen part del Consell d'Infants de Parets tenen prevista la gravació d'un vídeo, que tindrà com a protagonistes els consellers i la Vianeta, la gosseta que, sota el lema "Ningú no és igual. El meu ADN m'identifica", dóna imatge al primer eix de la campanya de civisme endegada per l'Ajuntament.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Medi ambient, Via pública, Participació
 5. Servei d'educació Ajuntament Logo
  08/05/2017
  Conèixer l’entorn en què vivim, els llocs i edificis d’interès o la història dels nostres barris i carrers, mentre practiquen la llengua anglesa, són alguns dels objectius de les visites guiades en anglès, que organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament, adreçades als estudiants de 3r curs d’ESO del municipi. Fins ara, les visites es limitaven al Barri Antic però, a partir d’aquest nou curs, s’han fet extensibles a barri de l’Eixample.
  Arxivat a: Educació
 6. Ciutats educadores
  26/04/2017
  Demà dijous, 27 d'abril, a partir de les 9 h i fins a les 18 h, tindrà lloc, a la masia de Ca n'Oms, la segona trobada de la Xarxa Temàtica 'Acompanyament a les famílies en la construcció de ciutats educadores', coordinada per Parets del Vallès i Avilés.
  Arxivat a: Educació
 7. Premi Pilarín Bayés 2017
  26/04/2017
  Coincidint amb la Diada de Sant Jordi s’ha fet públic el veredicte del catorzè Premi Pilarín Bayés 2017. El cicle mitjà del Col·legi Nostra Senyora de Montserrat ha estat un dels guardonats amb el conte El malson que va canviar la vida d’en Pau, de la classe Confiança que té com a tutora a Imma Riera. El veredicte també es va donar a conèixer en directe al programa especial que ha emès TV3 des de la Plaça Catalunya de Barcelona, amb la participació de la directora de l’Editorial Mediterrània, Mònica Estruch, i la il·lustradora Pilarín Bayés.
  Arxivat a: Educació
 8. Servei d'educació Ajuntament Logo
  18/04/2017
  Parets acollirà, els dies 26 i 27 d'abril, les primeres Jornades de llengua ‘Divertillengua’, que comptaran amb la participació de prop de 350 alumnes de 6è i 1r d'ESO dels centres públics Pau Vila, Pompeu Fabra, Lluís Piquer, Vila Parietes, els instituts Torre de Malla i La Sínia, i de l'escola García Lorca de Mollet del Vallès.
  Arxivat a: Educació
 9. NS Montserrat Educació emocional
  28/02/2017
  Dissabte passat, via skype, va tenir lloc la primera de les videoconferències a una representació de trenta directors d’Escoles de l’Uruguai, seleccionats per la directora del postgrau, la Dra Lidia Barboza Norbis, representant de la Universitat de Montevideo.
  Arxivat a: Educació
 10. Inici de curs
  23/02/2017
  El el pes de les motxilles i els seus efectes negatius sobre l’organisme o la importància de l’esquena i com l’hem de cuidar des dels inicis de la vida, seran els temes centrals dels tallers d’higiene postural que els nens i nenes 5è i 6è de primària de les escoles Pompeu Fabra, Acesco, LLuís Piquer i Pau Vila rebran durant el pròxim mes de març.
  Arxivat a: Educació
Anterior Pàgina 3 de 30 Següent