Portada > Actualitat > Notícies > Educació

Educació

Opcions

Notícies per data

 1. Ciutat educadora 2016
  29/11/2016
  Aquest dimecres, 30 de novembre, Parets se suma al Dia internacional de la Ciutat Educadora amb l’organització d’un seguit d’activitats que tindran lloc als diferents centres escolars del municipi.
  Arxivat a: Educació
 2. Ciutat educadora img rgb
  23/11/2016
  L’Assemblea General de l’AICE va acordar declarar el dia 30 de novembre Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Des del passat mes de maig, Parets del Vallès i la ciutat d’Avilès lideren, conjuntament, la comissió d’Acompanyament a les famílies en la construcció de ciutats educadores, en el marc de la Red Española de Ciudades Educadoras. Per aquest motiu, Parets es prepara per viure una jornada d’activitats en el marc de la celebració. Un recull de propostes fotogràfiques relacionades amb els 20 punts de la Carta de ciutats educadores, la lectura d’un manifest, la recollida de postals a la sortida de les escoles amb la definició de què és i què hauria de tenir una ciutat educadora, són només algunes de les propostes que el Servei d’Educació ha previst per commemorar la diada.
  Arxivat a: Educació
 3. Tallers educació competències digitals La Sinia img
  22/11/2016
  Durant aquest curs escolar, l’Ajuntament de Parets, per mitjà del projecte educatiu Passaport Digital, imparteix tallers en competències digitals i alfabetització multimèdia a tots els instituts de Parets del Vallès: IES Torre de Malla, NS Montserrat, La Sínia i ACESCO.
  Arxivat a: Educació
 4. Premis mèrit educatiu 2016 guanyadors
  28/10/2016
  Dotze estudiants i tres docents han estat premiats per l'Ajuntament de Parets en el marc de la tercera edició dels Premis de Reconeixement al Mèrit Educatiu, que es van lliurar ahir dijous, 27 d’octubre, a la sala d'exposicions de Can Rajoler.
  Arxivat a: Educació
 5. Pressupost 2017 minimón
  28/10/2016
  Per primera vegada, l’Ajuntament de Parets del Vallès ha aprovat, de manera conjunta, les ordenances i els pressupostos municipals per a l’any vinent. Això permetrà executar-los des del primer dia de l’any i suposarà donar un millor servei a la ciutadania.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Participació, Seguretat, Societat, Urbanisme i Habitatge, Via pública
 6. Premis mèrit educatiu 2015 foto
  25/10/2016
  Aquest dijous, 27 d'octubre, a les 18 h, a la Sala d'Exposicions Can Rajoler, tindrà lloc l'acte de lliurament dels Premis de Reconeixement al Mèrit Educatiu, una iniciativa de l'Ajuntament de Parets que enguany arriba a la tercera edició.
  Arxivat a: Educació
 7. Taller de ràdio
  17/10/2016
  Una seixantena d’alumnes d’entre 13 i 14 anys de l’institut La Sínia participen aquest curs en el projecte radiofònic ‘Escolta per dir la teva’, amb l’objectiu de crear una emissora pròpia a l’equipament.
  Arxivat a: Comunicació, Educació
 8. Educació img
  05/09/2016
  Dijous, 8 de setembre, a les 11 h, el Teatre Can Rajoler acollirà l’acte d’inauguració del curs escolar 2016-2017, adreçat a tots els professionals del món de l’ensenyament de Parets.
  Arxivat a: Educació, Esdeveniments
 9. Viu el Besós
  24/08/2016
  Un total de 237 nens i nenes de les escoles Acesco, Nostra Senyora de Montserrat, Pau Vila, Vila Parietes, i del Centre Obert Espai Sol, han participat enguany en les activitats del programa d’educació ambiental Viu el Besòs, que organitza anualment el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.
  Arxivat a: Educació, Medi ambient
 10. logo ajuntament
  22/08/2016
  Amb motiu de les vacances d’estiu, alguns dels serveis i dependències municipals modificaran els seus horaris habituals.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Participació, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme i Habitatge, Via pública
Anterior Pàgina 3 de 29 Següent