Portada > Actualitat > Notícies > Educació

Educació

Opcions

Notícies per data

 1. Premi Pilarín Bayés 2017
  26/04/2017
  Coincidint amb la Diada de Sant Jordi s’ha fet públic el veredicte del catorzè Premi Pilarín Bayés 2017. El cicle mitjà del Col·legi Nostra Senyora de Montserrat ha estat un dels guardonats amb el conte El malson que va canviar la vida d’en Pau, de la classe Confiança que té com a tutora a Imma Riera. El veredicte també es va donar a conèixer en directe al programa especial que ha emès TV3 des de la Plaça Catalunya de Barcelona, amb la participació de la directora de l’Editorial Mediterrània, Mònica Estruch, i la il·lustradora Pilarín Bayés.
  Arxivat a: Educació
 2. Servei d'educació Ajuntament Logo
  18/04/2017
  Parets acollirà, els dies 26 i 27 d'abril, les primeres Jornades de llengua ‘Divertillengua’, que comptaran amb la participació de prop de 350 alumnes de 6è i 1r d'ESO dels centres públics Pau Vila, Pompeu Fabra, Lluís Piquer, Vila Parietes, els instituts Torre de Malla i La Sínia, i de l'escola García Lorca de Mollet del Vallès.
  Arxivat a: Educació
 3. NS Montserrat Educació emocional
  28/02/2017
  Dissabte passat, via skype, va tenir lloc la primera de les videoconferències a una representació de trenta directors d’Escoles de l’Uruguai, seleccionats per la directora del postgrau, la Dra Lidia Barboza Norbis, representant de la Universitat de Montevideo.
  Arxivat a: Educació
 4. Inici de curs
  23/02/2017
  El el pes de les motxilles i els seus efectes negatius sobre l’organisme o la importància de l’esquena i com l’hem de cuidar des dels inicis de la vida, seran els temes centrals dels tallers d’higiene postural que els nens i nenes 5è i 6è de primària de les escoles Pompeu Fabra, Acesco, LLuís Piquer i Pau Vila rebran durant el pròxim mes de març.
  Arxivat a: Educació
 5. Jornades portes obertes escoles Parets 2016 img
  23/02/2017
  Les escoles públiques d’educació infantil i primària, els instituts d’educació secundària, els centres concertats i les tres escoles bressol municipals de Parets del Vallès ja han donat a conéixer les dates per a les jornades de portes ofertes, que se celebren amb l’objectiu que les famílies coneguin els projectes educatius i les instal·lacions abans de la preinscripció escolar pel curs 2017-2018.
  Arxivat a: Educació
 6. Logo entitat
  07/02/2017
  Coincidint amb el nou curs escolar, la Coordinadora d'Associacions de Mares i Pares –CAMPA– de Parets del Vallès ha renovat la junta directiva. Fins ara ocupaven els càrrecs de presidència, secretaria i tresoreria, els representants de les Ampas de l’Escola Lluís Piquer, Pau Vila i Nostra Sra. de Montserrat. Aquest curs són reemplaçats pels representants de l’Escola Pompeu Fabra, l’Institut Torre Malla i Acesco.
  Arxivat a: Educació
 7. Ara és demà logo
  27/01/2017
  L’Institut La Sínia i l’Escola Bressol Municipal El Cirerer han estat escollits per participar en el projecte ‘Ara és demà’, impulsat per la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat, amb l’objectiu de generar un debat sobre el futur de l’educació a Catalunya.
  Arxivat a: Educació
 8. Ciutat educadora 2016
  29/11/2016
  Aquest dimecres, 30 de novembre, Parets se suma al Dia internacional de la Ciutat Educadora amb l’organització d’un seguit d’activitats que tindran lloc als diferents centres escolars del municipi.
  Arxivat a: Educació
 9. Ciutat educadora img rgb
  23/11/2016
  L’Assemblea General de l’AICE va acordar declarar el dia 30 de novembre Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Des del passat mes de maig, Parets del Vallès i la ciutat d’Avilès lideren, conjuntament, la comissió d’Acompanyament a les famílies en la construcció de ciutats educadores, en el marc de la Red Española de Ciudades Educadoras. Per aquest motiu, Parets es prepara per viure una jornada d’activitats en el marc de la celebració. Un recull de propostes fotogràfiques relacionades amb els 20 punts de la Carta de ciutats educadores, la lectura d’un manifest, la recollida de postals a la sortida de les escoles amb la definició de què és i què hauria de tenir una ciutat educadora, són només algunes de les propostes que el Servei d’Educació ha previst per commemorar la diada.
  Arxivat a: Educació
 10. Tallers educació competències digitals La Sinia img
  22/11/2016
  Durant aquest curs escolar, l’Ajuntament de Parets, per mitjà del projecte educatiu Passaport Digital, imparteix tallers en competències digitals i alfabetització multimèdia a tots els instituts de Parets del Vallès: IES Torre de Malla, NS Montserrat, La Sínia i ACESCO.
  Arxivat a: Educació
Anterior Pàgina 3 de 29 Següent