Portada > Actualitat > Notícies > Esdeveniments

Esdeveniments

Opcions

Notícies per data

 1. Jornades europees patrimoni 2017 banner
  27/09/2017
  L’Ajuntament de Parets se suma novament a les activitats emmarcades dins les Jornades Europees de Patrimoni 2017, amb la programació de visites guiades a masies d’alt valor patrimonial i arquitectònic del municipi. Enguany, les jornades inclouen un homenatge a Núria Trias, propietària de la Torre Cellers. Les inscripcions es poden fer fins al divendres 6 d’octubre al Centre Cultural Can Rajoler, al carrer Travessera 1.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
 2. Ofrena 11 de setembre
  31/08/2017
  Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el pròxim dilluns 11 de setembre, tindrà lloc a la plaça dels Països Catalans, la tradicional ofrena floral davant del monument a l’Onze de Setembre en què hi participaran l’Ajuntament de Parets del Vallès, així com associacions i entitats del municipi i les formacions polítiques locals.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
 3. Focs artificials a Parets del Vallès
  25/07/2017
  Aquest divendres 28 de juliol es dóna el tret de sortida oficial a la Festa Major d’Estiu de Parets, que enguany vol posar l’accent en la lluita contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques. Per això s’ha posat en marxa un protocol que es donarà a conéixer el dijous, 27 de juliol, a les 17 h, a Cal Jardiner, en el marc dels actes previs a la festa.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Cultura, Esdeveniments
 4. Luis Navarro Castillo web
  18/07/2017
  L'artista Luis Navarro Castillo, establert a Parets, ha estat una de les personalitats escollides enguany com a guardonat amb la medalla d'or del Fòrum Europa 2001. L'acte de lliurament tindrà lloc aquest divendres, 21 de juliol, durant un sopar de gala que se celebrarà a l'hotel The Westin Palace de Madrid.
  Arxivat a: Esdeveniments, Benestar social, Cooperació, Cultura
 5. Eixamplem la festa 2017 banner
  10/07/2017
  Per sisè any consecutiu, Parets del Vallès engrandeix la Festa Major d’Estiu amb la incorporació de noves activitats prèvies, en el marc d’una nova edició d’Eixamplem la festa!, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 22 de juliol, al Sot d’en Barriques i a la plaça Dr. Trueta.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 6. Flama canigó
  19/06/2017
  L’entitat Òmniu Cultural, amb el suport d’entitats locals i de l’Ajuntament de Parets del Vallès, serà l’encarregada enguany de fer arribar el foc del Canigó a Parets, per tal d’encendre les tradicionals fogueres que il·luminaran la nit de Sant Joan i donaran el tret de sortida a les revetlles populars que se celebren al municipi.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 7. Consells Revetlla Sant Joan 2016 banner
  19/06/2017
  Amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan, el pròxim 23 de juny, a Parets, enguany es podran veure fogueres al Sot d'en Brriques i a la plaça del Mirador de Gallecs. A més, també s’han autoritzat fogueres per a festes particulars als carrers Comte de Montemolins i a Can Pepet. Pel que fa a les festes veïnals, amb motiu de la celbració de la revetlla, s’ha autoritzat el tall dels següents carrers: carrer dels Pins (entre carrer Llibertat i carrer Butjosa); carrer la Salut del 61 al 66 i carrer Ponent (des de Sant Valerià fins a l'aparcament).
  Arxivat a: Esdeveniments
 8. Fira del motor 2017
  12/06/2017
  El pròxim cap de setmana del 17 i 18 de juny, Parets acollirà la 4a edició de la Fira del Motor i camions decorats organitzada pel Restaurant Llevantpark amb el suport de l’Ajuntament de Parets. La fira ocuparà l’entorn del restaurant, al polígon industrial Llevant, i l’espai del Bosc de Taules, on durant tot el dia s’instal·laran carpes amb una mostra de novetats i productes relacionats amb el món dels vehicles.
  Arxivat a: Esdeveniments
 9. Estanc Roura
  07/06/2017
  Carlos Ferreras, propietari dels estancs Roura, situats al carrer de La Mina i a l’avinguda de Catalunya, ha impulsat una nova iniciativa de caire solidari que repercutirà els beneficis en els menjadors socials municpals.
  Arxivat a: Esdeveniments
 10. Fotographic 2016
  07/06/2017
  L’Associació Fotogràfica Parets, amb el suport de l’Ajuntament de Parets del Vallès, organitza el Fotographic 2017, que se celebrarà aquest cap de setmana a l’equipament de la Cooperativa, amb l’objectiu d’acostar les últimes tendències i tecnologies als aficionats de la fotografia.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Anterior Pàgina 2 de 13 Següent