Portada > Actualitat > Notícies > Esdeveniments

Esdeveniments

Opcions

Notícies per data

 1. Flama canigó
  19/06/2017
  L’entitat Òmniu Cultural, amb el suport d’entitats locals i de l’Ajuntament de Parets del Vallès, serà l’encarregada enguany de fer arribar el foc del Canigó a Parets, per tal d’encendre les tradicionals fogueres que il·luminaran la nit de Sant Joan i donaran el tret de sortida a les revetlles populars que se celebren al municipi.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 2. Consells Revetlla Sant Joan 2016 banner
  19/06/2017
  Amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan, el pròxim 23 de juny, a Parets, enguany es podran veure fogueres al Sot d'en Brriques i a la plaça del Mirador de Gallecs. A més, també s’han autoritzat fogueres per a festes particulars als carrers Comte de Montemolins i a Can Pepet. Pel que fa a les festes veïnals, amb motiu de la celbració de la revetlla, s’ha autoritzat el tall dels següents carrers: carrer dels Pins (entre carrer Llibertat i carrer Butjosa); carrer la Salut del 61 al 66 i carrer Ponent (des de Sant Valerià fins a l'aparcament).
  Arxivat a: Esdeveniments
 3. Fira del motor 2017
  12/06/2017
  El pròxim cap de setmana del 17 i 18 de juny, Parets acollirà la 4a edició de la Fira del Motor i camions decorats organitzada pel Restaurant Llevantpark amb el suport de l’Ajuntament de Parets. La fira ocuparà l’entorn del restaurant, al polígon industrial Llevant, i l’espai del Bosc de Taules, on durant tot el dia s’instal·laran carpes amb una mostra de novetats i productes relacionats amb el món dels vehicles.
  Arxivat a: Esdeveniments
 4. Estanc Roura
  07/06/2017
  Carlos Ferreras, propietari dels estancs Roura, situats al carrer de La Mina i a l’avinguda de Catalunya, ha impulsat una nova iniciativa de caire solidari que repercutirà els beneficis en els menjadors socials municpals.
  Arxivat a: Esdeveniments
 5. Fotographic 2016
  07/06/2017
  L’Associació Fotogràfica Parets, amb el suport de l’Ajuntament de Parets del Vallès, organitza el Fotographic 2017, que se celebrarà aquest cap de setmana a l’equipament de la Cooperativa, amb l’objectiu d’acostar les últimes tendències i tecnologies als aficionats de la fotografia.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 6. Cloenda Oficina Català 2017
  29/05/2017
  Aquest divendres 2 de juny, a les 18 h, a Ca n’Oms, tindrà lloc la cloenda dels Cursos de Català, el VxL i del taller “Cantem en català”. Durant l’acte es lliurarà un diploma als alumnes, voluntaris i aprenents per reconèixer la seva participació en les activitats de llengua, i de Cultura i Entorn que, el Servei d'Acollida de l'Ajuntament ha organitzat durant l’any al municipi.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
 7. Dia Mundial sense tabac 2017
  25/05/2017
  Amb motiu del Dia mundial sense tabac, que se celebra el 31 de maig, l'Equip d'Atenció Primària del CAP Parets, amb el suport de l'Ajuntament de Parets, organitza una jornada informativa destinada a persones que volen deixar de fumar o que volen saber-ne més sobre aquest hàbit.
  Arxivat a: Benestar social, Esdeveniments, Societat
 8. Mercat de la pagesia 2017 banner
  11/05/2017
  Aquest diumenge, 14 de maig, d’11 a 20 h, la plaça de la Vila de Parets acollirà el Mercat de la pagesia, un espai ambientat amb parades d’alimentació, herbes i altres productes artesanals.
  Arxivat a: Comerç i empresa, Esdeveniments
 9. Olimpíades matemàtiques 2017
  11/05/2017
  La Comissió de Projectes escolars de l'AMPA de l'escola Pompeu Fabra organitza les IV Olimpíades Matemàtiques d'Infantil i Primària de Parets, que tindran lloc entorn de Can Butjosa el diumenge 11 de juny a partir de les 16 h. Les inscripcions es poden fer fins al pròxim divendres 12 de maig, a les escoles de Parets, a les biblioteques Can Butjosa i Can Rajoler, al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, a la Piscina Miguel Luque i a l'Associació Paretana d'Escacs.
  Arxivat a: Esdeveniments
 10. Bicicletada Besòs 2016 img
  04/05/2017
  Per segon any consecutiu, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L’activitat tindrà lloc aquest diumenge, 7 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.
  Arxivat a: Esdeveniments, Esports, Medi ambient
Anterior Pàgina 3 de 14 Següent