Portada > Actualitat > Notícies > Esports

Esports

Opcions

Notícies per data

 1. Skate park de la plaça d'Espanya
  09/10/2020
  El Consistori no preveu reparar les estructures a l'espera de l'inici de les obres de remodelació de l'espai
  Arxivat a: Esports, Via pública
 2. Nou paviment de la pista poliesportiva
  08/10/2020
  La nova superfície és més resistent als impactes
  Arxivat a: Esports
 3. Piscina Miguel Luque
  08/10/2020
  La piscina tornarà a obrir després de la reparació del vas principal i la renovació de les instal·lacions
  Arxivat a: Esports
 4. Fotografia del delegat Juli Fernàndez amb l'alcalde i els regidors i regidores
  06/10/2020
  Les dues administracions treballen perquè l’institut escola sigui una realitat el 2022
  Arxivat a: Educació, Esports, Salut, Urbanisme, Via pública
 5. Ajuntament de Parets
  25/09/2020
  Ahir dijous, 24 de setembre, la Junta de Govern Local va aprovar l’adjudicació de la redacció del projecte executiu per a la construcció d’una piscina descoberta a Parets del Vallès.
  Arxivat a: Ajuntament, Esports, General
 6. Escoles Esportives
  08/09/2020
  El pròxim 14 de setembre s’obre el període d’inscripcions per participar en les Escoles Esportives Municipals de Parets del Vallès pel curs 2020-2021. Les inscripcions es podran formalitzar en el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i de 15 a 21 h.
  Arxivat a: Esports
 7. Obres de la Piscina Municipal Miguel Luque
  21/08/2020
  El passat 5 d’agost van començar les obres d’arranjament de la Piscina Municipal Miguel Luque corresponents a tres dels quatre lots de la licitació pública que es va dur a terme el passat mes de juliol.
  Arxivat a: Esports, General
 8. Ajuntament
  30/07/2020
  El ple de l’Ajuntament celebrat dijous passat, 23 de juliol, va aprovar una modificació de crèdit per crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb romanent líquid de tresoreria i amb baixes i anul·lacions d’altres aplicacions de despesa.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Habitatge, Informació coronavirus, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Ocupació, Participació, Salut, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme, Via pública
 9. Corefo
  30/06/2020
  L’Ajuntament de Parets i l’entitat Corefo han renovat l’acord per tal que els abonats de la piscina municipal Miguel Luque puguin accedir gratuïtament a les instal·lacions de la piscina descoberta de la Corefo durant l’estiu. D’acord amb el conveni de col·laboració, les persones abonades, i residents a Parets del Vallès, podran fer ús de la piscina d'estiu i de les seves instal·lacions entre el 13 de juliol i el 13 de setembre.
  Arxivat a: Esports
 10. Parc cal·listènia rgb
  23/06/2020
  El pròxim diumenge, 28 de juny, a les 11 h s’inaugurarà el nou parc de cal·listènia situat en el Complex Esportiu del Tenes, entre les pistes d’atletisme i el bar. La inauguració comptarà amb una exhibició de street workout per part de nois i noies de Parets on faran una demostració de quina activitat es podrà desenvolupar en aquest nou espai.
  Arxivat a: Esports
Pàgina 1 de 23 Següent