Portada > Actualitat > Notícies > Gent Gran

Gent Gran

Opcions

Notícies per data

 1. Els nostres avis 26jornada
  16/06/2015
  Un any més, Parets del Vallès ret homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de les jornades Els nostres avis, que enguany arriben a la 26a edició. Les activitats commemoratives tindran lloc entre els dies 22 i 28 de juny.
  Arxivat a: Gent Gran
 2. Proves gratuïtes glaucoma gent gran
  09/02/2015
  Per quart any consecutiu, l'Institut Oftalmològic Tres Torres durà a terme proves de glaucoma gratuïtes a la gent gran de Parets. Mesurar la pressió intraocular, fer una graduació aproximada de la visió i examinar l’ull amb la tècnica de biomicroscòpia per detectar cataractes seran alguns dels exàmens de la visió que es faran als avis i àvies del municipi que s’acostin a la unitat mòbil del centre.
  Arxivat a: Gent Gran
 3. Trobada puntaires 2013
  16/06/2014
  Parets del Vallès torna a retre homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de les jornades Els Nostres Avis, que enguany arriben a la 25a edició. Les activitats commemoratives d’enguany tindran lloc del 25 al 29 de juny.
  Arxivat a: Gent Gran
 4. Trobada de petanca Casal d'avis Ca n'Oms
  18/03/2014
  L’equip de petanca del Casal d’Avis de Ca n’Oms jugarà un partit amistós contra el Cervelló el dijous 20 de març, a les 10 hores, a les pistes del Club Petanca Parets, situades davant del camp municipal de futbol Josep Seguer.
  Arxivat a: Gent Gran
 5. Proves gratuïtes glaucoma gent gran
  11/02/2014
  Per tercer any consecutiu, l'Institut Oftalmològic Tres Torres durà a terme proves de glaucoma a la gent gran de Parets. Mesurar la pressió intraocular, fer una graduació aproximada de la visió i examinar l’ull amb la tècnica de biomicroscòpia per detectar catarates seran alguns dels exàmens de la visió que, de manera gratuïta, es faran als avis i àvies del municipi que s’acostin a la unitat mòbil del centre.
  Arxivat a: Gent Gran
 6. Asoveen
  18/12/2013
  L’Asoveen acollirà el proper dissabte 21 de desembre a partir de les 16 h l’acte de celebració del 14è aniversari d’aquest equipament com a casal municipal de la gent gran de Parets.
  Arxivat a: Gent Gran
 7. Residència
  23/07/2013
  Un any després de la seva inauguració, la Residència per a la gent gran Pedra Serrada esdevindrà un més dels escenaris de la celebració de la Festa Major d’Estiu de Parets.
  Arxivat a: Gent Gran
 8. Els nostre avis
  17/06/2013
  Parets torna a dedicar una setmana a les activitats adreçades a la gent gran del municipi amb la celebració de les XIV jornades Els nostres avis, que enguany tindran lloc del 25 al 30 de juny. L’objectiu de les jornades és oferir als nostres avis i àvies un ampli ventall d’activitats d’oci per fomentar la convivència, les relacions intergeneracionals i la participació en la comunitat.
  Arxivat a: Gent Gran
 9. Residència Pedra Serrada
  14/06/2013
  La Residència Pedra Serrada de Parets acollirà, dijous 20 de juny, a les 19.30 h, una xerrada sobre com cal abordar la demència en una fase avançada, adreçada als familiars de persones que pateixen aquesta malaltia. Anirà càrrec del Dr. Joan Solà, especialista en geriatria i director de l’Àrea Social i Dependència de la Fundació Sanitària de Mollet.
  Arxivat a: Gent Gran
 10. Restaurant La Salut
  22/05/2013
  El proper dijous 23 de maig, a les 16.45 h, l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i la regidora de Gent Gran, Susanna Villa, faran un reconeixement institucional a Desiré Espinosa Fajardo, veïna de Parets, amb motiu de la celebració, el mateix dia, del seu 100 aniversari. L’acte d’homenatge tindrà lloc al Restaurant La Salut, al carrer Sant Jaume, 78, regentat per la seva família.
  Arxivat a: Gent Gran
Anterior Pàgina 3 de 5 Següent