Portada > Actualitat > Notícies > Informació coronavirus

Informació coronavirus

Opcions

Notícies per data

 1. Hospital Mollet
  29/04/2020
  Segons les darreres dades que l'Hospital de Mollet del Vallès, centre de referència per a l'atenció sanitària hospitalària de la ciutadania de Parets, ha fet arribar a l'Ajuntament, l’etapa d’estabilitat s’ha mantingut al llarg d’aquesta setmana.
  Arxivat a: Informació coronavirus, Salut
 2. Ajuntament de Parets
  27/04/2020
  La Regidoria d’Hisenda, encapçalada per Carme Herrero, ha arribat a un acord amb l'Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona per a la redistribució del calendari de pagament de les diferents taxes i impostos per aquest 2020, que s’ha vist afectat per la situació actual a causa de la pandèmia per la COVID-19.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 3. Hospital Mollet
  23/04/2020
  Segons les darreres dades que l'Hospital de Mollet del Vallès, centre de referència per a l'atenció sanitària hospitalària de la ciutadania de Parets, ha fet arribar a l'Ajuntament, la nova etapa d'estabilitat anunciada la setmana passada s'ha mantingut constant al llarg d'aquests darrers dies.
  Arxivat a: Informació coronavirus, Salut
 4. Servei d'educació Ajuntament Logo
  21/04/2020
  La regidoria d'Educació ha posat en marxa un pla per tal que les famílies de Parets que no disposen de connectivitat o dispositius per seguir el curs de forma telemàtica, ara puguin disposar del material necessari per seguir les classes de forma virtual. Per aquest motiu s'han adquirit unes targetes SIM ubicades en uns dispositius anomenats MIFI que, de forma conjunta, ofereixen connexió a internet a ordinadors. També es farà la cessió d'ordinadors portàtils i tauletes digitals.
  Arxivat a: Educació, Informació coronavirus
 5. Ajuntament de Parets
  17/04/2020
  L'Ajuntament de Parets del Vallès s'ha adherit al Decàleg per a la recuperació socioeconòmica dels municipis de Catalunya elaborat per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 6. logo ajuntament
  17/04/2020
  La Regidoria d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Parets ha arribat a un acord amb l'Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona per ampliar el termini del pagament voluntari del rebut de l'IBI, Impost de Béns Immobles, fins a l'1 d'octubre. El període de pagament començarà el 4 de maig i finalitzarà l'1 d'octubre per als rebuts no domiciliats, que s'hauran de pagar íntegrament.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 7. Parets vistes helicòpter
  16/04/2020
  L’estabilitat pel que fa al nombre de casos positius de Coronavirus a Parets del Vallès sembla imposar-se aquests darrers dies, tot i que encara queda lluny la recuperació i el canvi de tendència a la baixa.
  Arxivat a: Informació coronavirus, Salut
 8. Policia Local control - covid19
  16/04/2020
  Durant les darreres setmanes, la Policia Local de Parets del Vallès i Protecció Civil ha continuat amb les tasques de vigilància del compliment del Reial decret d'alarma per la pandèmia del Coronavirus Covid-19, que ara s’han intensificat amb la reincorporació a la feina d’una part dels treballadors i treballadores.
  Arxivat a: Informació coronavirus, Salut, Seguretat
 9. logo ajuntament
  09/04/2020
  La Policia Local de Parets ha registrat una disminució en el nombre de sancions que interposen a persones que no compleixen la normativa de confinament decretada per l'estat d'alarma a causa de la crisi sanitària. El percentatge aproximat de sancions que s'ha registrat aquesta setmana suposa el 50% respecte de la setmana anterior.
  Arxivat a: Informació coronavirus, Salut
 10. Policia Local i Protecció Civil - Covid19
  03/04/2020
  La Mar, el Raül, la Martina o l'Aniol són només alguns dels nens i nenes que durant els darrers dies de confinament han fet anys a Parets del Vallès. Ells i elles, i prop de 40 infants més, han rebut la visita dels agents de la Policia Local i Protecció Civil que, des dels cotxes patrulla, han volgut felicitar-los, dedicar-los una cançó, i arrencar-los un somriure en aquests dies tan complicats.
  Arxivat a: Informació coronavirus, Seguretat
Anterior Pàgina 2 de 5 Següent