Portada > Actualitat > Notícies > Informació coronavirus

Informació coronavirus

Opcions

Notícies per data

 1. logo ajuntament
  17/03/2020
  Complint amb les mesures de seguretat i protecció de les autoritats sanitàries, queda ajornada la Comissió Informativa i el Ple ordinari del mes de març a causa de l'estat d'alarma actual, ja que no es poden complir les mesures de protecció amb l'assistència de 17 regidors i regidores i que la llei no permet, ara com ara, la celebració del ple de forma telemàtica.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 2. Ajuntament
  16/03/2020
  Demanem a la població que faci servir aquest número de telèfon per a consultes sobre l'estat dels serveis en relació amb l'estat d'alarma per tal de no saturar la centraleta de la Policia Local i del CAP Parets amb consultes no relacionades amb la seguretat o la salut.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Seguretat, Informació coronavirus
 3. logo ajuntament
  15/03/2020
  La Comissió de Seguiment del Coronavirus a Parets es reunirà per concretar mesures de suport per a la ciutadania de Parets. Està previst que s'habilitin nous mecanismes d'ajuda a partir d'aquest dilluns per a les persones que, a causa del Coronaviurs, necessitin assistència o fer un contacte directe amb l'administració. Els nous mecanismes i serveis que oferirà l'Ajuntament de Parets seran comunicats a través dels canals de comunicació oficials del consistori.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 4. Ajuntament de Parets
  14/03/2020
  L'Ajuntament de Parets té constància que ja hi ha altres usuaris del centre de dia i de la residència afectats pel Coronavirus, així com personal sanitari d'aquest equipament. El Govern Plural ha decidit reforçar el servei de la Policia Local mentre duri el brot de Coronavirus. Es tanca el parc la Linera; el cementiri, amb excepcions, i es recomana evitar l'acumulació de persones en la resta de parcs públics.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 5. Recurs
  13/03/2020
  Gràcies a la bona actuació de l'escola ja s'ha pogut contactar amb les persones que han tingut contacte amb l'afectat i es troben en confinament preventiu.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 6. Ajuntament de Parets
  13/03/2020
  La comissió de seguiment del Coronavirus ha finalitzat una nova reunió fa uns minuts i ha decretat el tancament de nous equipaments. A partir de les 16 hores de la tarda d'aquest divendres 13 de març queden tancats: - La pista d'atletisme. - La piscina municipal Miguel Luque. - Les pistes municipals de petanca. - El poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 7. Consell d'Alcaldies 11/3/20
  13/03/2020
  El Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental, celebrat aquest dimecres durant tot el matí al Circuit de Barcelona-Catalunya, va traslladar un missatge de tranquil·litat a la població de la comarca davant de la pandèmia del Coronavirus.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Informació coronavirus
 8. logo ajuntament
  12/03/2020
  La comissió de seguiment del coronavirus, formada per membres del govern de Parets, ha finalitzat una nova trobada fa uns minuts i, seguint les recomanacions de prevenció del Coronavirus del Servei d'Epidemiologia de Catalunya, ha decidit tancar els següents equipaments, a més del tancament que s'ha decretat aquest matí: - Casal de cultura Can Butjosa. - Casal Cal Jardiner. - Biblioteca Can Rajoler. - Biblioteca Can Butjosa.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 9. logo ajuntament
  12/03/2020
  Es tracta d'una dona, veïna de Lliçà d'Amunt, usuària del centre de dia de Parets, de titularitat municipal. El positiu es va detectar a l'Hospital de Granollers i els professionals sanitaris que van atendre la dona han estat posats en quarantena.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Informació coronavirus
 10. Ajuntament de Parets
  11/03/2020
  Una comissió formada per membres de l'equip de govern es reunirà de forma constant, com a mínim dos cops al dia, una al matí i una altra a la tarda, per avaluar els canvis de situació que pugui haver-hi respecte del Coronavirus a Parets i prendre les decisions i recomanacions oportunes segons avanci la situació i es renovin les recomanacions que arriben des del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Les decisions que es puguin prendre en les següents hores o dies seran comunicades pels canals oficials de l'Ajuntament de Parets.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
Anterior Pàgina 2 de 2